Волинян попереджають про «віконних аферистів»

Волинян попереджають про «віконних аферистів»
У «Асоціації захисту прав споживачів+» кажуть, що ФОП Яремчук Н.С. видурює в людей гроші, надаючи неякісні послуги.

Про це йдеться в листі, який надійшов на електронну скриньку ВолиньPost.

«Починаючи з грудня 2016 року, на адресу нашої громадської організації «Асоціація захисту прав споживачів+», звернулися мешканці Волинської області із скаргою на дії ФОП Яремчук Н.С. Ця особа називала себе «представником ТОВ «Завод СТЕКО» з виробництва вікон та балконних блоків і гарантувала поставити вікна високої якості. Щоправда, відразу, в день укладення договору, брала немаленькі гроші в якості завдатку», - розповіли в організації.

«Проте в договорі, який ФОП Яремчук Н.С. надавала для підписання, часто-густо не було передбачено розміри, вид, особливості вікон, які споживачі хотіли бачити у себе вдома. Інколи навіть площа була порахована неправильно. Вікна ж ставлять треті особи, яких вона називає «підрядниками». Ті ж вікна, які були поставлені її «суперпідрядниками», виявилися із суттєвими недоліками, з пошкрябаним склом і…ручкою навиворіт. Але Яремчук Н.С. навіть і не збирається усувати недоліки, відсилаючи скаржників до виробника. Проте, на сайті ТОВ «Завод СТЕКО» такого представника, як ФОП Яремчук Н.С. навіть не видно, що свідчить про введення споживачів в оману», - кажуть громадські діячі.

Як йдеться в повідомленні, це не заважає їй поводити себе із споживачами зверхньо, дозволяє вона собі і по столу гримати, і виганяти з офісу, і навіть погрожувати.

«На жаль, це призвело до того, що люди виявилися по факту незахищені з боку законодавства. Адже позапланові перевірки за скаргами споживачів дозволено лише зі згоди «Києва». Радує той факт, що заява про шахрайські дії взяти до провадження Луцьким ГУНП у Волинській області. Ми та інші споживачі сподіваємося на те, що ця горе-підприємець більше нікого не введе в оману», - повідомили в організації.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.