Назвали охочих очолити луцькі комунальні підприємства

Назвали охочих очолити луцькі комунальні підприємства
Оприлюднили імена кандидатів на посаду директора КП «АвтоПаркСервіс» та директора комунального закладу «Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у м.Луцьку».

Про це йдеться в повідомленні на сайті міськради.

Нагадаємо, Луцька міська рада оголосила конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства «Автопарксервіс». Поки що головний бухгалтер комунального підприємства є виконувачем обов'язків директора.

На посаду директора КП «АвтоПаркСервіс» претендують чотири особи:

Денисенко Сергій Вікторович – громадянин України, 1981 р.н., у 2004 році закінчив Тернопільську академію народного господарства і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Фінанси». Загальний стаж роботи 10 років. Стаж роботи на керівних посадах відсутній.

Ковальчук Тарас Володимирович – громадянин України, 1990 р.н., у 2012 році закінчив Волинський національний університет імені Лесі Українки і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Міжнародна інформація». Загальний стаж роботи, в тому числі на керівних посадах, відсутній.

Мартинюк Олександр Миколайович
– громадянин України, 1981 р.н., у 2006 році закінчив Міжрегіональну Академію управління персоналом і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство». Загальний стаж роботи понад 16 років, з них стаж роботи на керівних посадах – понад 1 рік.

Форманюк Олександр Вікторович – громадянин України, 1974 р.н., у 2009 році закінчив Херсонський державний технічний університет і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Технологія машинобудування». Загальний стаж роботи, в тому числі на керівних посадах, – понад 3 роки.

На посаду директора комунального закладу «Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у м.Луцьку» подали заяви та необхідні документи 3 особи:

Бальбуза Богдан Костянтинович
– громадянин України, 1992 р.н., у 2014 році закінчив Приватний вищий навчальний заклад «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука» і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Журналістика». Загальний стаж роботи, в тому числі, на керівних посадах відсутній.

Казмірчук Любов Леонідівна – громадянка України, 1991 р.н., у 2013 році закінчила Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Початкова освіта». Загальний стаж роботи, в тому числі, на керівних посадах відсутній.

Лапковська Тетяна Володимирівна – громадянка України, 1992 р.н., у 2014 році закінчила Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Музичне мистецтво». Загальний стаж роботи 2 роки, в тому числі, на керівних посадах 6 місяців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.