У Києві відбувся Марш національної гідності

У Києві відбувся Марш національної гідності
У Києві на Майдані Незалежності 22 лютого завершився Марш національної гідності, який організували ВО "Свобода", "Правий сектор" і партія "Національний корпус" ("Азов").

Організатори висунули низку вимог до влади, серед яких зниження тарифів на комунальні послуги, вимога не приватизувати державні підприємства, залишити мораторій на продаж землі, припинити торгівлю з окупованими територіями і розірвати дипломатичні відносини з РФ, - повідомляє 112 Україна.

Журналісти оцінюють кількість учасників акції приблизно в 5 тис. людей, організатори заявили, що учасників було близько 20 тисяч а поліція оцінила в 7 тисяч осіб.

"Народ опинився один на один проти свавілля олігархії і московської навали. Ті, хто дорвалися до влади під гаслами Революції гідності і не думають виконувати завдання, які ставили перед ними українці. Тому ми - "Національний корпус", "Свобода" і "Правий сектор" - бачимо єдиний шлях порятунку: об'єднання активної громади, добровольчого руху і всіх націоналістів навколо конкретних і практичних вимог", - йдеться в повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото і весь мітинг? Пшик.
Відповісти
Гідності якої національності? Краєм у краях, Україною, називається певна територія Русі від ІХ століття, що не визначає ніякої національності.
Відповісти