Волинська в’язниця майже два роки боргує за світло

Волинська в’язниця майже два роки боргує за світло
Маневицька виправна колонія управління з квітня 2015 року боргує за спожиту електроенергію. Тож «Волиньобленерго» через суд стягує з установи 58 тисяч гривень.

Про це повідомляє Конкурент.

Місцева філія обленерго звернулася до до Госпсуду Волині із позовом до Маневицької виправної колонії простягнення 57,6 тисячі гривень пені за квітень 2015 – грудень 2016 року. Енергетики стверджують, що виправна колонія несвоєчасно оплачувала рахунки за спожите світло: упродовж двох років здійснювала виплати з порушенням строків.

Представник від Маневицької виправної колонії пояснив, що установа є державною установою, яка фінансується за рахунок бюджетних коштів та є неприбутковою організацією. Також він додав, що низьке фінансування з держбюджету на рівні 8,2 % від потреби спричинило несприятливу фінансову ситуацію.

Суд вирішив стягнути з Маневицької виправної колонії на користь «Волиньобленерго» 57,6 тисячі гривень пені та 1,6 тисячі гривень судового збору.

Представник від Маневицької виправної колонії просив суд про відстрочення виконання рішення на один місяць, оскільки має намір добровільно здійснити погашення суми боргу протягом одного місяця. Суд задовольнив цю заяву.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.