Сказали, скільки вагонів затримали за час торгової блокади Донбасу

Сказали, скільки вагонів затримали за час торгової  блокади Донбасу
За 28 діб торгової блокади Донбасу активісти затримали майже 70 тисяч вагонів з різними вантажами.

Про це повідомляє штаб блокади на своїй сторінці у Facebook, - пише Корреспондент.

"Редут "Богдан" біля станції Світланово в Луганській області не допустив перетин лінії розмежування з окупантами 20160 вагонів за 28 днів. Редут "Запоріжжя" біля Бахмута в Донецькій області не пропустив близько 12000 вагонів за 20 днів. Редут "16 добровольчого батальйону" поблизу станції Кривий Торець в Донецькій області не допустив перетин 37440 вагонів за 12 днів", - йдеться в повідомленні.

При цьому активісти не уточнили, звідки у них такі дані щодо заблокованих вагонів.

Також повідомляється, що на сьогоднішній день свою роботу на окупованій території зупинили Єнакіївський металургійний завод, об'єднання "Краснодонвугілля" і Алчевський комбінат.

"Тим самим блокада торгівлі на крові позбавила російських власників цих підприємств і українських олігархів значної частини прибутку; з цих доходів також не сплачені податки в бюджет так званих ЛНР, ДНР, з яких забезпечується зброя, амуніція, боєкомплект, транспорт і виплати бойовикам, російським найманцям. А це означає, що в наших воїнів полетить менше куль і снарядів. Це означає, що чиєсь життя врятоване від російської агресії", - пишуть активісти.

Крім того, в штабі сподіваються, що тепер Росія "буде більше витрачатися на забезпечення соціальних виплат бойовикам і їхнім сім'ям, виплати заробітних плат працівникам Ахметова, щоб зберегти хоч якусь соціально-економічну стабільність окупованих територій".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
70 тисяч вагонів це ж цілих 1700 залізничних ешелонів (і це всього за якихось 20 днів) ...!!! Та за такий гендлярсько-кримінальний фарт навіть у самих беззаконних 90-их ніхто і не мріяв ...!!! А в наш (невизнано-військовий) час це є не що інше, як цинічна зрада на крові наших патріотів, яка заслуговує самого жорстокого покарання ...!!!
Відповісти
Останні новини
Сказали, скільки вагонів затримали за час торгової блокади Донбасу
22 лютий, 2017, 17:06