Шприци та глід: у Нововолинську весна показала, хто як розслаблявся

Шприци та глід: у Нововолинську весна показала, хто як розслаблявся
У Нововолинську із таненням снігу виявилося, що узбіччя доріг та двори багатоповерхівок буквально всипані недопалками, використаними шприцами та порожніми пляшками.

Комунальники скаржаться, що «не вистачає рук», – пише БУГ.

«У той час, коли мені потрібно 40-45 двірників, в мене їх є 25, і це люди переважно пенсійного віку. Самі зрозумійте, от як справитись з прибиранням в усьому місті? Хоча в будь-якому випадку ми справимось», – каже начальник ВУКГ Артем Жигалюк.

«Якщо я не помиляюсь, у Нововолинську є 180 ОСББ. Якби люди вийшли і впродовж 2-х тижнів прибрали навколо своїх будинків, не тільки перед під’їздом, а дитячі майданчики, безпосередньо свої ділянки, які за ними закріплені. Можливо, вони ще не закріплені на папері, але ж майданчики вони облаштовують для себе та своїх дітей. Якби вони зробили цю роботу, наскільки легше було б сьогодні комунальникам. Готовий кожному, хто зголоситься, допомогти з технікою. Я тільки за те, щоб звернутися до голів ОСББ з цим проханням, бо від такої допомоги ми ніколи не відмовляємося. Якщо допоможете інформаційно, буду вам вдячний», – відзначив він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Шприци та глід: у Нововолинську весна показала, хто як розслаблявся
22 лютий, 2017, 17:05