За неефективні котельні в Луцьку змагаються дві фірми

За неефективні котельні в Луцьку змагаються дві фірми
Неефективні котельні у Луцьку хочуть виводити з експлуатації дві фірми: «Термо-Ізол» із Львівщини та «Луцьксантехмонтаж №536» з Волині.

Відкриття пропозицій тендеру за лотом №2А «Монтаж попередньо ізольованих труб. Перепідключення споживачів» відбулося учора, 21 лютого, в приміщенні ДКП «Луцьктепло», - повідомили у прес-службі комунального підприємства.

Із семи фірм, що запросили тендерну документацію, лише дві подали свої тендерні пропозиції щодо виконання цих робіт: «Термо-Ізол» із Львівщини та «Луцьксантехмонтаж №536» з Волині.

Згідно з умовами цього лоту, виконавець робіт має відключити споживачів від семи неефективних та заборонених до експлуатації котелень у Луцьку та приєднати до нових котелень. Більшість із цих старих котелень – підвальні, ще є прибудинкові. Розташовані вони за адресами: Волі, 10; Глушець, 39; Прогресу, 4; Б. Хмельницького, 20; Сенаторки Левчанівської, 2, Лесі Українки, 24а та Ковельська, 67.

Галичани запропонували за свої послуги – 878,7 тисячі євро, волиняни – 687,8 тисячі євро.

Розпочав роботу оціночний комітет, який свої висновки узгодить із консультантом з реалізації проекту – датською фірмою «RAMBOLL». Також свою оцінку дотриманню усіх тендерних процедур дасть і ЄБРР.

Нагадаємо, цей тендер реалізується в рамках Проекту реконструкції системи централізованого теплопостачання у Луцьку, що фінансується за кошти кредиту Європейського Банку Реконструкції та Розвитку і гранту від Фонду Східноєвропейського партнерства з питань енергоефективності та екології (E5P).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.