В Одесі п’яна жінка з дитиною заснула серед тротуару

В Одесі п’яна жінка з дитиною заснула серед тротуару
Дитину, що посеред ночі лежала на тротуарі, врятували одеські патрульні.

Повідомляють у прес-службі патрульної поліції України.

«Неподалік розважального закладу на вулиці Малій Арнаутській посеред тротуару лежить малолітня дитина і плаче. Поруч з нею спить, ймовірно, нетвереза жінка», – така інформація надійшла службі 102 вночі 22 лютого.

За вказаною адресою патрульні поліцейські виявили громадянку, що вешталась поблизу закладу. Дитину на той час вже забрали в приміщення небайдужі працівники кафе. Жінка мала явні ознаки алкогольного сп'яніння й ледве трималась на ногах. Вона кричала на працівників закладу та вимагала, щоб їй повернули маля.

Патрульним жінка повідомила: «Це дитина моєї подруги. Вона постійно залишає її мені». Інспектори одразу забрали дівчинку й помістили в службовий автомобіль, щоб зігріти. Дитину заспокоїли та заколисали.

Про інцидент інспектори повідомили працівників служби ювенальної превенції. Вони також викликали на місце події швидку допомогу. Медики оглянули дівчинку, температура її тіла перевищувала 37 °C. Її госпіталізували.

Для встановлення особи жінку доставили до відділку поліції. На 25-річну громадянку склали адміністративні матеріали за ст. 175-1 (Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях), ст. 178 (Поява у громадському місці в стані сп’яніння) КУпАП та передали слідчим. Наразі всі обставини події з'ясовуються.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Одесі п’яна жінка з дитиною заснула серед тротуару
23 лютий, 2017, 08:52