Волонтерський проект «Діти Небесного Легіону» (част. 8)

Волонтерський проект «Діти Небесного Легіону» (част. 8)
На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону».

Про це повідомляють організатори на своїй сторінці у Facebook.

Стали відомими імена ще двох дітей, якій можна допомогти.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Щоб допомогти потрібно звертатися за цими контактами: 050-973-44-84; 0997508538; 0989481450.



Юлія менш ніж за місяць відзначить власне 12-річчя. А її тато Василь Зелінський загинув на Сході, захищаючи територіальну цілісність України. Розвідник служив у 51-й ОМБР, а поліг під час Іловайського «котла». У Василя залишилася сім’я з двома дітьми.

Юлечка навчається у 6-му класі школи села Романів. Дівчинка розповідає, що дуже любить фізкультуру та англійську мову. Юля хоче бути у майбутньому спортсменкою. Як і загиблий тато, має гарні здібності у футболі. Говорить: «Я – гарний голкіпер, у ворота якого важко забити».

Окрім спорту, дівчинка тяжіє до юридичного фаху. Каже, що хотіла б побувати за кордоном та попрацювати там детективом. Але, все ж, основна мрія дівчинки пов’язана саме з футболом. Навіть на запитання, кого з відомих людей вона б хотіла побачити найбільше, Юлечка впевнено відповідає – футболістів «Динамо-Київ».

Юлія різностороння та допитлива дівчинка. Нещодавно для себе відкрила нову хобі-справу – фотографувати. Звичайно, що поки на простенький фотоапарат. А на професійні дивиться з великим захопленням та радіє, коли знайомі зрідка дають їй до рук свою професійну фототехніку. Адже для родини навіть і напівпрофесійна камера є непосильним придбанням
З особливою теплотою Юля говорить про свою маму. Саме вона є найбільшим життєвим авторитетом для дівчинки. Тому Юлечка намагається не лише слухатися, а й допомагати по господарству.

На День народження дівчинка хотіла б отримати розмовляючого папугу з кліткою. Також вона не проти одержання вітальних листівок (поштова адреса – в приват). Мама Юлії Алла говорить, що сім’я не відмовилась би і від матеріальної допомоги (реквізити банківської картки – в приват).
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ:
Юлія Зелінська - невдовзі 12 років (9.03.2005).
Ріст: 150 см. Розмір взуття: 35-36.
Омріяний подарунок: папуга з кліткою.




Дмитро Кравчук менш ніж за місяць відзначатиме радісну дату – власне 8-річчя. А його тато Андрій загинув на Східному фронті, захищаючи Батьківщину. Четверо дітей залишилися під опікунством бабусі.

Дмитрик навчається у 2-му класі. Розповідає, що любить математику, інформатику, малювання та багато інших предметів. Навчання в цілому подобається хлопцеві.

Одне з улюблених занять Дмитра – малювати танки, машини та вертольоти.

Хлопчина зізнався, що має мрію – багато подорожувати. У майбутньому він хотів би побувати в таких країнах, як Польща, Угорщина та Данія. Ще однією з мрій Дмитра є власний комп’ютер.
Хоча Дмитрик ще дуже юний, він потрохи замислюється про майбутній фах. Каже, що хотів би працювати у поліції.

Хлопчина любить дивитися мультики. Його улюблені мультиплікаційні персонажі – черепашки Ніндзя.

Серед своїх життєвих авторитетів хлопчик називає дідуся, бабусю та старшу сестру.
Дмитрик росте патріотом. Розповідає, що він дуже любить Україну і вона завжди є в його серці. Саме тому хлопець мріє, аби в державі запанував мир та економічна злагода.

Юний Дмитро по-дорослому розмірковує, що працівникам слід було б підняти заробітні плати.
На День народження хлопчик хотів би отримати вертоліт на пульті. Бабуся, котра є опікуном 4 дітей, від себе зазначає, що сім’я має багато матеріальних потреб. Тож, не відмовиться від допомоги (реквізити – в приват). Також вона надає розміри одягу для Дмитрика на виріст.
Давайте долучимося разом до того, аби подарувати Дмитрові Кравчуку омріяний вертоліт та матеріально допомогти сім’ї.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ:
Дмитро Кравчук – невдовзі 8 років (10.03.2009).
Ріст: 130-140 см. Розмір взуття: 35-36 (на виріст).
Омріяний подарунок: вертоліт на пульті.




Назарчик Мельничук із с. Копачівка невдовзі відзначить власне 10-річчя. Його тато Олександр загинув у червні 2016 року під час виконання бойових завдань у зоні проведення Антитерористичної операції.

Назар розповідає, що він захоплюється футболом і любить прогулянки на свіжому повітрі разом із братиками та сестричками (у родині 5 діток - прим. ред.).. Також полюбляє проводити час за комп’ютером.

Нині хлопець навчається у 4 класі. Успішність свою оцінює як непогану, проте, чесно зізнається, що міг би прагнути й до кращого. Серед улюблених предметів Назарчика – фізкультура, трудове навчання та малювання.

Хлопчина розповідає про те, що він намагається завжди допомагати своїм мамі й бабусі. До слова, саме бабуся Тамара є для хлопчика життєвим авторитетом, адже вона, за його словами – добра та справедлива. Маму Назарко любить не менше. Каже, що завжди думає про неї з ніжністю в серці й не оминає нагоди допомогти по господарству.

З великим теплом хлопець розповідає про свою родину: «Моя родина велика та дружна. Ми звикли підтримувати один одного у тяжку хвилину та піклуватися. На свята ми завжди збираємося разом, їздимо до бабусі. Матуся з дитинства привчила до порядку та дисципліни, навчила поважати усе, що нас оточує. Наша сім’я дуже дружна і тому вона для мене найкраща». Свою родину Назар бачить як часточку великої, квітучої України. Він дуже любить свою землю та рідну мову.

На День народження хлопчик хотів би отримати велосипед. Крім того, як зазначає його мама Людмила, в сім’ї є ряд потреб, матеріальних труднощів. Наприклад, наразі до оселі не проведена вода. Тому сім’я не відмовиться від матеріальної допомоги на картку (реквізити – в приват). Також є потреба в одязі, взутті.

Назар був би радий не лише подарункам, а й вітальним листівкам (поштова адреса – в приват). Давайте разом зробимо усе для того, аби юний Назарко Мельничук отримав омріяний подарунок та увагу у свій День народження!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ:
Назар Мельничук – невдовзі 10 років (15.03.2007).
Ріст: 140 см. Розмір взуття: 37.
Омріяний подарунок: велосипед.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волонтерський проект «Діти Небесного Легіону» (част. 8)
23 лютий, 2017, 11:30