Прапорщик волинської колонії займався браконьєрством

Прапорщик волинської колонії займався браконьєрством
В урочищі Дубина, що на території Маневицького лісова охорона зловила двох браконьєрів.

Про це 30 жовтня повідомила прес-служба Держлісагентства.

Один з них виявився прапорщиком Маневицької виправної колонії Віктор Вакулич. Браконьєри «в пагонах» зловили дикого кабана в петлю, а потім жорстоко розстріляли на місці. Крім того, при зловмисниках було виявлено рушницю, яка у базі даних значиться як крадена і знаходиться в розшуку.

За словами голови Державного агентства лісових ресурсів України Віктора Сівця, це не перший випадок, коли високопосадовці та військовослужбовці займаються злочинним полюванням.

«Ми тримаємо на чіткому контролі дотримання законності полювання в країні. І не робимо жодного виключення правопорушникам, не зважаючи на їх посади та статус. Не виключенням стане і цей випадок. Наразі, всі документи передані до правоохоронних органів та прокуратури, ведеться слідство і в найкоротший термін порушників буде покарано, згідно норм чинного законодавства», - наголосив Віктор Сівець.
Крім того, голова Держлісагентства додав, що для здійснення оперативного контролю за дотриманням користувачами мисливських угідь вимог чинного законодавства в 2012 році ствили 620 рейдових бригад, які провели близько 25 тисяч рейдів по охороні державного мисливського фонду.

«За 10 місяців цього року на порушників правил полювання складено 2475 протоколів. З них 1863 (75,3%) протоколи складено працівниками Держлісагентства», - підсумував Віктор Сівець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Прапорщик волинської колонії займався браконьєрством
30 жовтень, 2012, 14:30