Смак щасливих моментів: луцьким ветеранам показали, як виготовляють ковбасу

Смак щасливих моментів: луцьким ветеранам показали, як виготовляють ковбасу
Волинська компанія ТМ «Забіяка» здійснила мрію волинських ветеранів.
Нещодавно члени Луцької міської ветеранської організації Спілка в’язнів-жертв нацизму відвідали підприємство та на власні очі побачили, як проходить виготовлення ковбасних виробів та які при цьому використовуються технології. Окрім цього люди отримали смачні подарунки від ТМ «Забіяка».

Як пояснила голова правління Луцької міської громадської ветеранської організації Спілка в’язнів-жертв нацизму Валентина Лазарук спершу для членів організації хотіли організувати екскурсію на будівельну компанію, однак потім вирішили звернутись до ТМ «Забіяка».

«На наше прохання відгукнулись одразу ж, і це дуже вразило, адже в наш час мало хто отак просто пустить до себе на підприємство. Але найбільше нам сподобався сам прийом і відношення людей. Все було на дуже високому рівні. Нас уже давно так ніхто в себе не приймав. Люди були настільки задоволені поїздкою», - розповіла Валентина Лазарук.

Для того, аби літнім людям було легше дістатись до виробництва, адже наймолодшому з членів спілки 72 роки, ТМ «Забіяка» забезпечив транспорт.





Зустрів відвідувачів ковбасні її керівник – директор ТМ «Забіяка» Олександр Хвещук.



«Він радо з нами усіма познайомився та запросив пройти на підприємство. Спочатку нам показали виробничий цех. Для того, аби не порушувати процес виробництва ми усі одягнули спеціальний одяг та бахіли, а руки нам обробили спеціальним дезінфектором. У цій компанії дійсно дбають про чистоту та дотримання технології. Такого я ще не бачила на жодному підприємстві», - переконана пані Валентина.






Усіх запрошених розділили на дві групи, одну з яких очолював керівник підприємства Олександр Хвещук, а іншу – головний технолог ТМ «Забіяка» Юрій Кінах.






«Ми побачили все – від обробки сировини до пакування готової продукції. Ми побачили, на якому обладнанні це все працює, як на підприємстві дбають про чистоту, а головне – з чого виготовляються ковбасні вироби».


Валентина Лазарук переконує, що після такого заходу у відвідувачів абсолютно змінилось уявлення про виготовлення ковбасних виробів.




«Зараз же усі думають, що всюди використовують хімію, а ковбасу роблять ледь не з туалетного паперу. Але тут нам показали і туші, які розділяють, і різні види фаршів, і натуральне сало та навіть яєчні жовтки, які додають в продукцію, аби вона мала структуру. Я впевнена, що після цього у ТМ «Забіяка» будуть нові постійні клієнти», - запевнила керівник Спілки в’язнів-жертв нацизму.

Керівник компанії Олександр Хвещук розповів про те, що на прохання Спілки в’язнів-жертв нацизму відгукнулись одразу навіть не роздумуючи.

«Ми поважаємо ветеранів Великої Вітчизняної війни, а тому одразу почали готуватись до візиту гостей та планувати захід. Ми вирішили показати нашим людям, як, а головне з чого виготовляється ковбаса, які технології ми використовуємо при виробництві. Ми хотіли поділитись із ними плодами нашої праці», - запевнив Олександр Хвещук.





Та додав, що всі запрошені мали змогу не лише ознайомитися з процесом виробництва, а й навіть скуштувати продукцію та зробити фото на пам’ять.




«Після цього візиту у нас залишилось дуже багато вражень, це була надзвичайно тепла і приємна зустріч».

Олександр Хвещук переконує, що ТМ «Забіяка» завжди готова прийняти у себе гостей.

«Зовсім скоро до нас прийдуть маленькі школярики разом зі своїми батьками, а після цього ми запланували екскурсію для студентів. Ми постійно проводимо екскурсії для наших клієнтів та усіх, хто хоче відвідати наше підприємство. Ми завжди відкриті до спілкування», - резюмував Олександр Хвещук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Смак щасливих моментів: луцьким ветеранам показали, як виготовляють ковбасу
23 лютий, 2017, 12:28