Гунчик зробив «останнє китайське попередження» главам РДА

Гунчик зробив «останнє китайське попередження» главам РДА
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик попередив очільників семи райдержадміністрацій про персональну відповідальність за роботу зі зверненнями громадян.

Про це йдеться у розпорядженні глави ОДА.

Відповідно до документу, персональна відповідальність за роботу із зверненнями громадян на покладається на керівників структурних підрозділів ОДА, територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, голів РДА та мерів міст обласного значення.

Чиновників зобов’язали максимально поліпшити роботу зворотного зв’язку із громадою. Зокрема регулярно проводити прийоми громадян, виступати у засобах масової інформації, забезпечити функціонування «мобільних офісів» для вирішення питань за місцем проживання заявників.

Гунчик попередив голів 7 РДА (Луцької, Ківерцівської, Горохівської, Рожищенської, Іваничівської, Маневицької та Шацької) про неналежну роботу зі зверненнями громадян, що призвело до збільшення їх надходження до облдержадміністрації та на урядову «гарячу лінію». Тож губернатор пригрозив притягнути їх до відповідальності, якщо ситуацію протягом шести місяців цього року не виправлять.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
за прийом громадян було при Черненку! Гунчик поспішає туди ж?
Відповісти
Кого попередив? Своїх? Мабуть скільки скарг, як має маневицький очільник не має ніхто. Але він, як ййшов проти людей так і буде.
Відповісти
Останні новини
Гунчик зробив «останнє китайське попередження» главам РДА
23 лютий, 2017, 14:57