Звалили з ніг і почали бити: на Волині злодії напали на лісоохоронців

Звалили з ніг і почали бити: на Волині злодії напали на лісоохоронців


Троє майстрів лісу та помічник лісничого цього лісництва постраждали через те, що упіймали порушників на крадіжці дерева.

Чоловіки встигли зрізати дуба, але вивезти цінну деревину з лісу не вдалося, – повідомляють у прес-службі ВОУЛМГ.

Так, 21 лютого пізно ввечері у Мощаницькому лісництві ДП «Цуманське ЛГ» близько 21:00 під час чергування працівники лісової охорони почули звук бензопили. Коли підійшли ближче, побачили підводу, навантажену деревиною. Порушники стали утікати. Навіть скинули колодки з підводи. Було темно, тож стверджувати, скільки саме було чоловіків, однозначно не можна. Постраждалі бачили шість силуетів.

Розуміючи, що втекти не вдасться, порушники викликали «підмогу». Невідомі оточили лісоохоронців з усіх боків. Наскочили зненацька і просто стали збивати з ніг, а тоді бити. Навіть забрали з машини лісової охорони гладскоствольну рушницю. Били доти, поки не зрозуміли, що наздоганяти їх уже не зможуть. А тоді утекли.

На місце події працівники лісової охорони викликали районний відділ поліції. Як повідомив слідчий Ківерцівського відділу поліції Дмитро Левчук, нині триває збір матеріалів за фактом. Лікарі також встановлюють ступінь тяжкості травмування працівників лісової охорони.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Звалили з ніг і почали бити: на Волині злодії напали на лісоохоронців
23 лютий, 2017, 16:02