Відомо, коли може почати курсувати потяг Ковель-Хельм

Відомо, коли може почати курсувати потяг Ковель-Хельм
Робимо все, щоб з 1 липня на маршрут став потяг Ковель-Хелм, - повідомив голова правління ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Балчун.

Про це він написав у Facebook.

"Рівно два місяці курсування – понад 25 тисяч пасажирів. Київ-Перемишль – цей маршрут прижився і полюбився пасажирам. Тільки з початку 2017-го ним вже скористалося 16 тисяч пасажирів. Багато у чому, популярність нашого потяга зумовлена простотою та зручністю перетину державного кордону, без тривалого очікування у виснажливих чергах, з чим часто стикаються подорожуючі автомобілем. Свої переваги пасажири знайшли і у нашій ціновій політиці. Тому разом з польськими колегами плануємо нові потяги до Польщі", - повідомив посадовець.

"Зараз робимо все, щоб з 1 липня на маршрут став потяг Ковель-Хелм. Це буде рейковий автобус моделі Pesa. Розраховуємо, що наші пасажири залишаться у подвійному виграші: у Хелмі є зручна пересадка на такі міста як Варшава, Люблін, Замосць, Жешув. Тобто дістатися можна буде в усі куточки Польщі", - додав Балчун.

"Так само зараз проробляємо плани запуску потяга за маршрутом Львів-Краків-Львів. Є всі шанси побачити його у графіку вже цього літа", - каже він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чого не запустити потяг Луцьк Варшава????Стільки людей би їздило!! Але ж в нашій країні нічого для людей не роблять...
Відповісти
Останні новини
Відомо, коли може почати курсувати потяг Ковель-Хельм
23 лютий, 2017, 22:10