Військові передали луцьким дітям «привіт» зі Сходу

Військові передали луцьким дітям «привіт» зі Сходу
Для учнів трьох класів Луцького навчально-виховного комплексу №9 волинські волонтери спільно із військовими із передової передали канцелярські набори. Військові передали канцелярію для дітей, малюнки яких тримають на передовій.

Зустріч у школі відбулася 24 лютого.

Привезли гостинці для дітей активіст Радим Романюк та депутат Луцькради Микола Собуцький, які нещодавно повернулися зі Сходу. Романюк розповів, що під час останньої поїздки на передову він помітив у наметі бійців малюнки.

«Коли ми повезли допомогу в зону АТО, на лінію зіткнення в район Попасної, то нас зацікавили дитячі малюнки в наметі. Коли придивилися, то побачили, що це малюнки від дітей із Луцька, саме із НВК №9», - пригадав активіст. Тоді волонтери вирішили підготувати для юних авторів малюнків фотозвіт, аби дітки побачили, що їхні творіння дісталися адресатів. Спільно із військовими вирішили передати до школи канцелярське приладдя, аби діти могли далі виготовляти малюнки.

«Це дуже важливо, військових дуже зворушують та підтримують морально такі передачки. Підтримка для дітей дуже важлива»,- зауважив активіст.

На прохання бійців, волонтери організували подарунок для дітей, та сьогодні відвезли у школу канцелярські набори для учнів з 2-А, 3-А та 4-Г класів. Під час зустрічі із волонтерами у класі були присутні діти, малюнки яких висять у наметах військових на Сході, і саме вони чи не найбільше зраділи зустрічі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Військові передали луцьким дітям «привіт» зі Сходу
24 лютий, 2017, 15:23