У Луцьку мінеральну вату випробували вогнем та водою*

У Луцьку мінеральну вату випробували вогнем та водою*
Очільників луцьких ОСББ навчали правильно планувати заходи та розробляти стратегії розвитку з ефективної модернізації будинків та ознайомили з новинками на ринку утеплення.

Захід пройшов у рамках освітнього проекту для ОСББ за сприяння Регіонального Центру енергоефективності та енергозбереження спільно з Волинським інститутом права.

А представники компанії «Технологія Базальту», які були співорганізаторами заходу, розповіли усім присутнім про високоякісний, а головне надійний та безпечний матеріал для утеплення та термоізоляції – базальтову вату.

Цей вид будматеріалу виготовляється з однокомпонентної сировини – базальтового каменю. В порівнянні з іншими матеріалами, які використовують для утеплення, базальтова вата має свої переваги.

Наприклад екологічність, так як виготовляється виключно з натурального каменю та згідно вимог ДСТУ, а якість вати та сировини постійно контролюється у спеціальній лабораторії, яка діє на підприємстві.

Окрім того, представники компанії «Технологія Базальту» Ольга Тарасенко і Дмитро Кравецький вказали на такі властивості базальтової вати, як пожежостійкість, адже волокна цієї вати витримують нагрівання у 700С та довговічність. Виробник гарантує, що вата буде служити доти, допоки буде експлуатуватись будинок.

Ще однією перевагою базальтової вати є гідрофобність. Через те, що волокна вати мають велику довжину вони тісно переплітаються та щільно прилягають одне до одного, а відтак зовсім не пропускають вологу. Водночас – вата відмінно пропускає пар, а тому мешканці будинку можуть бути спокійні за своє здоров’я, адже утворення грибку на стінах їхніх будинків їм зовсім не загрожує.

Для того, аби реально довести, що базальтова вата абсолютно відповідає вищевказаним властивостям представники компанії «Технологія Базальту» наочно продемонстрували, що продукція не поглинає воду та не горить.

А для того, аби керівники луцьких ОСББ на власні очі побачили як та з чого виготовляє базальтову вату компанія «Технологія Базальту» запропонувала відвідати підприємство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.