У матчі «Волноваха - Луцьк» перемогла дружба

У матчі «Волноваха - Луцьк» перемогла дружба
У приміщенні обласної дитячо-юнацької спортивної школи відбулася товариська гра із футзалу пам'яті міського голови Миколи Романюка.

Гравці ФК “Волноваха”, що перебувають у Луцьку у складі делегації, зустрілися на ігровому полі із командою ФК “Абориген із Луцька, присвятивши товариську гру пам'яті Луцького міського голови Миколи Романюка, одного з ініціаторів налагодження дружніх відносин із містом Волноваха, - повідомили у прес-службі міської ради.

Аби переглянути цікавий футбольний поєдинок та повболівати, у залі зібралося чимало глядачів та гостей. Серед них - голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик, заступник голови Волновахської районної ради Сергій Демченко, виконуючий обов’язки міського голови м.Волноваха Ігор Ісміханов, секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко, перший заступник міського голови Тарас Яковлев, заступники міського голови Андрій Киця та Юрій Моклиця, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець, почесний громадянин міста Луцька, президент футбольного клубу “Абориген” Віктор Чорнуха, голова Федерації футболу міста Луцька Василь Кохановський.

Сергій Демченко подякував усім присутнім за теплу зустріч та сказав: “На превеликий жаль, Миколи Ярославовича з нами немає, але пам'ять про нього об'єднує нас. Відсьогодні він, уже посмертно, - Почесний громадянин міста Волноваха”.

Потому присутні вшанували пам’ять міського голови Миколи Романюка хвилиною мовчання.

Далі розпочався футбольний матч, розділений на два тайми тривалістю 15 хвилин кожен. Гра була наповнена цікавими комбінаційними моментами, не відпускаючи зацікавлених поглядів уболівальників. Жодна із команд не хотіла поступатися, тому поєдинок завершився результативною нічиєю — 1:1.

На завершення зустрічі гравців обох команд привітала секретар міської ради Юлія Вусенко. Вона подякувала їм за цікаву гру та приємні емоції та наголосила, що міська влада Луцька завжди буде підтримувати та популяризувати спортивні заходи, які відбуваються із благородною метою.

Також спортсмени отримали відзнаки та сувеніри від федерації футболу міста Луцька та зробили спільне фото на згадку.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Овва, то в нас серйозна збірна! Єфремов, Заболотний, Антонюк.... Кухаренко - тоже футболіст
Відповісти
Останні новини
У матчі «Волноваха - Луцьк» перемогла дружба
25 лютий, 2017, 02:06