Івахів обігнав Гузя

Івахів обігнав Гузя
За результатом обрахунку 92,77 % протоколів у виборчому окрузі № 21 з центром у Ковелі на першому місці – самовисуванець, співвласник групи компаній «Континіум» Степан Івахів (на фото).

В Івахіва – 36, 72 % голосів, у його конкурента Ігоря Гузя – 36,7 %. - свідчить інформація ЦВК.

До цього часу перед вів висуванець Об’єднаної опозиції Ігор Гузь. Розрив міжним та Івахівим протягом усього попереднього часу обрахунків був незначним – 2-3%.

Протягом вівторка, 30 жовтня цей розрив, зі збільшенням відсотка порахованих бюлетенів, поступово скорочувався. Наприклад, коли було пораховано 90,36% протоколів, Гузь набирав 36,89 %, а Івахів – 36,5 %.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 67
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
надалі відрив більшатиме. це ж очевидно.

чому на дільницях, де більне набрав Івахів, голоси рахували довше? питання риторичне....

суча країна, сучі люди. Єдиний був шанс провести у парламент хай і не мегадосвідченого управління, але НАШОГО. Нормального і недурного.

Просрали.

І питання не у Івахівих. такі "хозяєва жизні", які звикли, що все купляється, будуть завжди.

І питання не у нелолугих технологах Гузя. так, технології там було мало.

Питання у тупих, обмежених дибілах-поліщуках, які йшли і свідомо голосували за Івахіва. Бо вікна в школі вставив. Бо "Вєраси" на концерт привіз. Відра і гречку роздав.

Дибілоїди. Овечки кончені. Ритися вам в гамні і чекати наступних подачок все життя.

Суки
Відповісти
Ви праві. Недолік Гузя - відсутність грошей але хлопець робив неможливе!!! молодець!!! а ми знов будемо в гавні жити, це точно через тих іуд, вдавіться тими вікнами,відрами...стадо
Відповісти
А чому ж це люди повинні "вдавитися" вікнами у дитячих садочках, школах, лікарнях? А що Гузь доброго зробив, окрім "срачу" в обласній раді? Галю, не хочете жити в "гавні" (хоча українською - "гівно"), робіть щось і самі для себе, а не надійтеся на таких як Гузь - від нього одні тільки чвари і образи, а конкретних справ - НУЛЬ!
Відповісти
І якщо він пройде - ми всерівно в гамні, хлопець хоче влади и грошей за наш рахунок!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
У тому річ, що хлопець хоче поповнити СВОЇ кишені!!!!!!
Відповісти
"голосували за Івахіва. Бо вікна в школі вставив. Бо "Вєраси" на концерт привіз. Відра і гречку роздав", але не за неосвітчених, грубих, хамів з фашистськими нахилами, які якраз людей і за бидло мають. Ріпу собі здоровенну від'їв, жодного дня в житті не працював, лише депутат, лише кандидат, лише опозиціонер. Івахів, щоб гречку роздавати, заробляє, а Гузь вдало женився. Альфонс блін!
Відповісти
Я вас підтримую!!!
Відповісти
Дізнайтеся глибке, як Івахів "заробляє"
Відповісти
Так тут и так понятно - ворует и рейдерит предприятия.
Вопрос в другом. Как говорил Черновецкий: "Первая приватизация никогда не бывает честной!"
Главное, что после этого. Убивает или развивает предприятия!!!
Вог - крупнейшая развитая сеть заправок в Украине!
Там-Там - отличный гипермаркет.
и т.д. и т.п.
Важно, что происходит потом с украденным.
То, что он не Робин Гуд - это понятно.
Но у него уже много денег, а у Гузя - ничего.
Он бы свои карманы набивал. Важно, чтобы другим было выгодно так же.
Страна перешла на экономические отношения. Не время для идеализма типа: малое зло - это все же зло!
Важно разумно позаботиться о других!
В рамках Украины - все равно ничего не изменится.
А в рамках региона - ДА!
Відповісти
Юрій розклав усе по-красоті!!!
Люди продажні до голки.
Івахів з завтрашнього дня почне шуршать над тим, шоб повернути собі НПЗ, який в них Фірташ замутив, і над законами, які спростять ведення його бізнесу. Але НІЯК НЕ ПРО ЛЮДЕЙ, які за нього віддали голос, а тим більше (підтасували результати).

А Гузь, хоч і має націоналістичні погляди, то хоч би відкликався на прохання людей...

КОНЧЕНІ ОВЕЧКИ, А НЕ НАРОД!!
Відповісти
Що він зможе зробити проти влади - набити свої кишені???????
Відповісти
Івахів без своїх мільйонів - пусте місце! Він все життя доводить сам собі, що він гарний, високий, не рижий, розумний і просто мачо!!! Йому навіть вірять, но за бабки!!!
Відповісти
Без Єремеєва він був би десь водієм, або сторожом на заводі!!!!
Відповісти
А хто Гузь без дружини?
Ну не високий, ну рижий, але мужик класний!!! І не за бабки а просто, бо він мужик, і не в Єремеєві тут справа!
Відповісти
УРА!!!! так і треба
Відповісти
Буде танцювати під дудку регіАНАЛІВ)
Відповісти
Якби перерозподіл держвласності відбувався сьогодні, а не в 90-х, то таких "просто мужиків" знайшлося б багато! Просто почитайте новітню історію країн колишнього СРСР. В жодній з них країну не підняли олігархи і бізнесмени! І ми не піднімемось до пенсії вище 200 доларів, поки мільйонери є як явище і тим більше поки вони в парламені, будемо чекати від них подарка на великі свята!!! А Гузь не ідеальний, але він ПОЛІТИК, а не бізнесмен і він змагається на своїй території. І ні його дружина, ні Єремеєв тут дійсно нідочого!!!
Відповісти
Серед кого ми живемо!!!! Продалися за відра і вікна!!! Як цим людям пояснити, що вони самі могли б ставити вікна, будувати майданчики...., якби олігархи не смоктали країну, а вони взяли, ще путівку в парламент йому дали.....
Відповісти
справді, чого люди цього не розуміють...ну поставили тобі те вікно а як далі твоя дитина жити буде в бандитській країні то не хвилює...жаль
Відповісти
Продались вже давно, але треба розуміти хто реально допомагає, а хто тільки базікає!!!!!
Відповісти
Ну что же, теперь можно ответить Гузю его же словами, которые он высокомерно кидал Ивахиву: "Це політика, чоловіче!"

))))))
Красавчик Ивахив.
Ежу понятно, что купил, но от него больше толку будет, чем от горлопана Гузя. Богатея сам, он, пусть и незначительно, будет помогать другим... кому работу даст в своих конторах (и хрен с ним, что не все налоги уплатит - все равно выше разворут), кому окна вставит...
А что Гузь сделал и сделает?!?!

Я - за Степу!!!
Відповісти
Дурень ти і бидло
Відповісти
сам такий)))
а Степан супер!!!!
Автор "До Гузя" - ти умнічька,правилно сказав!!!
Відповісти
Давай сравним: образование - высшее. Занимаемая позиция - топ-менеджер (не в структуре Ивахива-Еремеева). Говорю на 4х языках, учу пятый. Читаю украинскую литературу, потому что нравится. Изучаю практическую экономику предприятий и т.д. и т.п.
И кроме того - думаю своей головой и делаю свои выводы, чего и тебе желаю.
Дурень? возможно: век живи - век учись!
Быдло? ))))))))))))))))) можно не отвечать? ;)
Відповісти
Підтримую!!!!!!!!!!!
Відповісти
Питання у тупих, обмежених дибілах-поліщуках, які йшли і свідомо голосували за Івахіва. Бо вікна в школі вставив. Бо "Вєраси" на концерт привіз. Відра і гречку роздав.

Дибілоїди. Овечки кончені. Ритися вам в гамні і чекати наступних подачок все життя.

підтримав.
Відповісти
Наивно полагать, что денежные мешки Игорь и Степа идут в парламент для решения проблем простых полищуков. Любому здравомыслящему понятно, что идут они туда для обеспечения собственных бизнесовых интересов и депутатской неприкосновенности. На каждую вложенную в предвыборную кампанию гривну, они с лихвой получат две-три, а может и десять-двадцать. Мне не симпатичен Гузь, чмо оно и в ВР чмо. Но лучшего "чмо" не было.
Відповісти
Вам головне "Свабода", та "Юлі-волю" горланити і нема різниці що які дороги, зупинки, чи освітлюються вони, чи роздовбані, як діти у холодних класах вчаться, спортом нема їм де займатися... Головне волати як Гузь, який клепки в економіці не має і крім мегафона нічого в руках не тримав! От таких як він та Вітів в Раду і буде вам щастя... Ну побачимо, що зможуть дати області опозиційні депутати?! :) Тільки не скигліть потім...
Відповісти
У вас світогляд геть збочений. Яка економіка в ВР. Ви хоч знаєте що в ВР люди роблять??? Яка там економіка? Для цього є КАБІНЕТ МІНІСТРІВ!!! Які там нафіг дороги? Для цього є АВТОДОР і МІСЦЕВА РАДА! Гузь - політик! Йому писати закони і повертати вектор країни!
Відповісти
Ну якщо такий розумний, то дізнайся скільки доріг, шкіл, клубів ... побудував або реконструював наприклад Адам Мартинюк, Катерина Ващук, скільки грошей лобіювали інші депутати для поліпшення інфраструктури районів - це не економіка? :) А Гузь та написання законів ... ну цирк, не смішіть людей "знавець" ви наш! :)
Відповісти
Прочитав коменти і стало прикро за команду цих горе опозиціонерів, стільки бруду вилили на простих поліських селян тільки за те що обрали іншого.
Окремо про 3 лідерів перегонів Івахів дійсно бізнесмен, що може зробити для округу, створити там робочі місця, допомогти селянам у збуті продукції та розвитку їхніх господарств (за свої кошти). Смітюх як керівник державної структури розумів як кошти витягнути з бюджету і відправити на округ (одне шкода, що кошти до селянина не дійдуть, а розтиряться в районах підрядчиками). Гузь цікавий типаж, революціонер причому вічний, політик - це точно, але що він зробив перебуваючи у двох скликаннях обласної ради для людей? І чого почав піклуватись про даний округ тільки як став кандидатом в нардепи? Хоча на його боці є один плюс молодечий запал ні грошей не професіоналізму в нього нема.
Р.S. Доречі версія Гузя, що на користь Івахіва зніметься Смітюх як підтримка регіонів не виправдалась, висновки робіть самі.
Відповісти
Я за Івахіва, перемогу Степану!!!!
Ура він пройшов!!!!!
А гуСь козел!!!!
Відповісти
Нормально заробляє.
Всі просто заздрять, вот і все!!
Відповісти
Люди які голосують за Гузя:
Скажіть просто: МИ ВСІ ЗАЗДРИМО!!! ОЛОЛО!!! ВІН МІЛЬЙОНЕР, А МИ ВСІ БОСОТА, ГОЛОСУЄМО ЗА БОСОТУ, ЯКА БУДЕ КРАСТИ ГРОШІ В СВОЇ КИШЕНІ, АЛЕ МИ БУДЕМО РАДІ!!! ВСЕ ПОФІГ ПРОСТО АБИ ТАКІ ЯК МИ, ДЕ Ж МІЛЬЙОНЕ!!!!
ОЛО-ЛО!!!!
ІВАХІВ ЛУЦЬК ЗА ТЕБЕ!!!!
Відповісти
а чому ж ви ж сволота брали ті вікна і відра? треба було не брати і сказати: "ми за гузя ідіте нафіг"
а так що вийшло, взяти взяли а тепер що :ААААА такий х...новий купляв відра, підкпляв".
САМІ ВИНУВАТІ!!!
СТЕПАН ВПЕРЕД, ВСІ ЗА ТЕБЕ (просто брешуть).
Відповісти
Краще Івахів і Єремеєв у ВР, ніж та "політична повія" - Гузь (що важче мікрофона в руках не тримав за своє життя!). Воно ж ні в чому немає "зеленого поняття" - ні в економіці, ні в соціальній політиці, ні в державному будівництві. "Чмо" - воно на завжди, бо в своєму житті не побудував навіть собачої буди!
Відповісти
Нє, ну цирк, та й годі :).
На двадцятому коменті з важливого питання, піднятого Юрієм, "сповзли" до Стьопиного кольору волосся і кількості бабла в офшорах.
Товарищі народ, не рахуйте чужих грошей і не міряйтесь пісюнами, а подумайте над основною проблемою: всі і кожен розуміють, що один кандидат перемагає іншого методом ФАЛЬСИФІКАЦІЇ !!! Все інше (хто з них розумніший, професійніший, багатший і т.д.) - явище вторинне. Головна біда у тому, що виборців поставили раком і трахнули, а ми дружно напишемо ще 20 коментарів, полягаємо спати і забудемо завтра про цю історію. Хай той Гузь (я його взагалі не знаю) хоч папуасом буде, але його реально ВИБРАЛИ. Хай Івахів хоч у всіх школах Волинської області вікна поміняє - його НЕ ОБРАЛИ !!! І дозволяючи насрати на право вибирати тих, кого хочемо - самі визнаємо себе біомасою. Завтра поїду у Ковель протестувати (мабуть, нічим не допоможу, але совість чистіша стане). Хто зі мною ?
Відповісти
+100% якщо Івахів такий крутй і потужний мужик, нехай вийде і скаже: " я підтримаю перераунок голосів на усіх сумнівних дільницях, організую онлайн трансляцію і доведу, що народ обрав мене"!!! Але ж він так не робить, а сидить в Клімчука і мутить!!!! Насравши на вибір і виборців!!! С-кун!!! За ним тисячі людей - це факт, але він програв Гузю!!! І назавжди в історії лишиться фальсифікатором!!!
Відповісти
Боже ну коли в цій державі дауни,які мають незанінчену середню освіту будуть мати загальне виборче право. Поки не буде введена система виборщиків як у США, так і далі будуть вас розводити як лохів піар технологіями. Фрази які- чесний , молодий, перспективний- ну не може бути в квазі державі - чесних і молодих, всі вони прагнуть попасти в клуб мільйонерів під назвою - ВРУ, і використати тих лохів які вважають, що вони в цій державі щось вирішуюють.
Відповісти
Вкотре , після чергових так званих виборів переконуюсь , що БІЛЬШІСТЬ(на жаль) поліщуків з камінь-каширського , любешівського , маневицького та ківерцівського районів --- це населення чи елєкторат-лохторат , а не українська нація чи виборці.Простіше кажучи -- БИДЛО , ХУДОБА ! Бо ж голосують шлунком чи серцем , а не РОЗУМОМ . Бандюк єремєєв 10 років тому викупив і закрив Камінь-каширський маслозавод , до 200 людей втратили заробіток на заводі , а по селах люди отримували копійки за потом і мозолями вироблене НАТУРАЛЬНЕ (не пальмове) молоко .І зараз знову єремєєв появився , засіяв по 200 грн.(які були пропиті місцевими алкашами), поставив кілька десятків євровікон чи просто влаштував шоупрограму в Камінь-Каширську на день міста --- і голосів за єремєєва не міряно!!! Те ж саме стосується голосів за камуністів чи ригіоналів . Ну не хоче наше насєлєніє ніяких змін на краще , а хоче просто ПАКРАЩЕННЯ по-ригіанальному . так треба їм це дати! Ще глибше "затовкти" їх по селах в землю , платити копійки за картоплю , молоко чи іншу сільгосппродукцію .Об'єднатись з кацапами у новий саюз --- і вивозити цю тупу бидломасу на сибір ,соловки для освоєння нових родовищ нафти , газу чи інших копалин. Як писали в інтернеті на ФБ :"29 жовтня 2012 року . ДОБРОЄ УТРО , РАБЫ!
ПІДПИС:партія рєгіонов
Відповісти
Згоден на всі 100. Мазохісти-збоченці якісь , а не люди . Якби ж то тілько цю бидломасу потім пакращували риги з комуняками після виборів --- разом з ними усіх нас! На х..ра воювати за це бидло , краще за їх рахунок жити приспівуючи!!!
Відповісти
Шо-шо ти там мукнуло про виборчу систему США ? Біда наша в тому, що кожен афффторитетно пише про те, чого не знає і, звичайно ж, автоматом рахує себе єдиним "недауном" з виключним правом голосу. Книжку краще почитай. Еліта, мля.
Відповісти
Уявляю скільки Івахів книжок у житті прочитав:))) запитайте в нього при нагоді, коли народилася Леся Українка ( хоча б в якому столітті). Колодяжне - це ж його окуг!!!
Відповісти
До речі якщо людина закінчила школу з золотою медаллю, то я думаю що читав і знає коли народилась Леся)))))
Відповісти
Гузь допустив помилку. Не голодувати тре було, а посилати "довірену особу" до Стьопи з, просити мільйон відсупних і валити в Європу на ПМЖ. А так - і надалі лишиться горлопаном. Бідним причому.
А грошики не пропадуть, добрий бородатий татко з Київського майдану підбере з радістю і натхненням. І як справжій патріот занесе в дитбудинок. Свій, правда, домашній :)
Відповісти
Ви знаєте,ото прочитала всі коментарі про кандидатів,і стає все зрозуміліший менталітет українців. Ми знаємо хто править державою, хоча більшіть із нас ніколи не бачили тих можновладців. А тут все як на долоні:людина яка щось зробила в ході агітаційної компанії, і людина яка нічого не зробила. Люди, ну невже ж ваші діти не ходитимуть в ту школу, лікарню, чи самі ви не брали тих відер з гречкою? Не брешіть хоча б собі... Дійсно, Івахів можливо більше не згадає про свій округ, втім...час покаже, але вікна і двері залишаться. Гузь так само як і 2 роки назад коли балотувався до області, їздив і розголошував теж саме що й на цих виборах:бруд. А ви не помітили,що він ні слова не сказав що було зроблено? Подумайте і згадайте його промови на зустрічах. Такий він бідний.....бруд вилив на конкурентів, навіть до Смітюха не знав як вцепитися,то згадав про його партію і брата у ВРУ,і позаздрив тому що він хороший господар, але чому тоді йде до ВР якщо це не конкурс господарств...А на чомуж тоді тримається село, місто не на АПК,який підтримує той самий Смітюх? Мені сподобалась стаття, яку написав у газету "Сільські новини" за суботу 20 жовтня,сільський голова Смідина, звідки родом Гузь, прочитайте кому цікаво. Родина у нього там,про які згадує раз, перед виборами. Пообіцяв перед минувшими виборами зробити багато,-о% ось що зробив, і тут знову приїхав через 2 роки і проголошує теж саме, сказавши голові сільради що якщо не пройде Гузь то "з торбами по світу підеш". Це що, ми такого кандидата вибираємо. Кар'єрист він, гарно говорить. Але порівняно інші кандидати на його бруд не лили. Якщо Івахів в свої 44 роки зумів отримати такі статки, то хто винен що Гузь в свої 30 не має бізнесу...ото вже і похвастався, значить добре платять.....! І про запрвки ще скажу, 396 WOG це як Гузь говорив Івахова, і там бензин дорожчеча просто, але не сказав чиї заправки ANP-Тимошенко, ОККО-Кличка, то чому ж про їх замовк,хай зроблять ціни по 6,5грн за літр, як в Білорусії. Ораторське мистецтво опановується, любі друзі. Не важливо хто пройде до ВРУ, але факт той, що за нас ніхто ні в місті на роботу не піде, ні в селі ніхто за нас гівно викидати не буде. Вибори пройдуть і все стане на свої місця. Коли возили бюлетні до ЦВК, то зрозуміла одну річ:вибори не варті того, аби люди ненавиділи один одного під стінами ЦВК. Треба щоб всі одноголосно!!!!вийшли і зробили переворот, тому що на сьогоднішній день кожен за себе у ВРУ, а ми стаємо такими як і вони, не треба цього допускати люди, наші діти, рідні, нам в 100 разів повинні бути дорожчі ні ті бюлетні,в яких сталячи позначку думати що буде так добре всім, це все ілюзії я хто як не ми, це прекрасно знаємо!!!!! Але на вагу стало словоі діло, і щиро вірю що друге здобуде перемогу!!!
Відповісти
Дообре сказано. І про "вибори не варті того, аби люди ненавиділи один одного", і про "наші діти, рідні, нам в 100 разів повинні бути дорожчі".
Все буде добре.
Ось побачите!!!
Відповісти
Щиро вірю в це. На що заслуговуємо,те і матимемо, адже влада дається Богом!
Відповісти
а може всетаки виборцями, в яких розуму не хватає за банду злочинців не голосувати. от і маємо.
Відповісти
Так, виборці вибирають. Але не без вищих сил.
Відповісти
Щодо Івахіва то він хоч вікна поставив як ви називаєте "ті гамняні",що дає можливість зекономити нам батькам не прийдеться вкладати власні гроші,а якщо Гузь так рветься допомогти людям а не своїм власним карманам то нехай гідно прийме поразку, бере активну участь у розвитку ковельщини і тим самим підготується до наступних виборів, можливо цим він і завоює більшість, бо його активних дій для громади не було видно,хоча в хлопця теж вкладали гроші,мабудь трошки зажав вирішив маніпулювати на Юлі
Відповісти
Великий плюс в піар-компанії дав плакат-реклама де Гузь і Тимошенко!
Відповісти
так, я згідний з Ланою,але добавлю Гузь,не просто закривався плакатами,бігбордами та банерами де зображений з Жінкою яка вболіває за Україну,а ще показав який він слабкий,бо прикривається Жінкою (АЛЬФОНС),та різними брехливими словами,він просто зомбував всіх виборців тим ,що він визволить Юлю Володимирівну,та зробить краще життя для жителів 21 виборчого округу ,але як він мав це зробити?Бо не наодній зустрічі з виборцями це не було висловлено,тільки все.що він міг сказати -це те який його опонент. А зараз завязав повязку і голодує вдень,а вночі як той хомяк напихає щоки
Відповісти
Ті хто голосував за Івахова ви тупе стадо баранів яке йшло на дільницю голосувати за олігарха надівши те відро нимже подароване. Якщо ваш Івахів такий щедрий чому він вам раніше вікна, двері, лавочки, відра недарив , а тільки за 3 місяці до виборів? Це підкуп виборців-мудаків які купилися , просто тільки не грошми а еквівалентним товаром і послугами. Що уже казати про схід і південь України як тут найшлись проданці які відкрили двері в верховну раду ще одному регіоналу. Пойміть ідіоти ну незгадає він про вас як і своє село Андріївку яке і селом важко назвати. Чи ви повірили тій антиагітації проти Гузя, отій лапші яку вам повисили на вуха? Що ви за люди такі, як з вамишими поганомислячими мозгами жити і процвітата в економічному і політичному плані рідній Україні. Я незнав що в мому окрузі 21 живути відсталий і продажний народ!!!
Відповісти
Вова ти відкрив нам очі. Саме такі як ти, майбутнє України, твої слова западають прямо в душу. І одне питання турбує весь поліський край. Де ти був раніше Вова? Якби ми хоч на день раніше почули ці полум"яні слова, це палке серце, хіба б піднялась рука кинути бюлетень за Івахіва. А тепер Вова я зрозумів свій жахливий злочин перед Україною, та що там перед Україною, це ще можна було б пережити, але серце крає і в жилах застигає кров, як подумаю - Вова я не виправдав Ваших содівань, як жити після цього Вова. Скупа сльоза прокотилась по небритій поліській щоці і жахлива думка б"є у скроні. Доколє, доколє...ех Вова
Відповісти
)))))) пять баллов!
реально, хотел нахамить Вове...
Но твой ответ - в тысячу раз лучше! ))))
даже мой сарказм отдыхает....
Відповісти
Клятий москалю, запроданцю Мааскви, в той час як наша солов"їна, милозвучна, богоспасенна мова з останніх сил тримається під чоботом янучар, ви могли собі дозволити подумати про сарказм. І до кого - во Вови, майбутнього Богообраної України, того промінчика світла, який осяє нам шлях з нашого темного, забитого, поліського минулого. З жахом увляю, що яккби я не прочитав слова, та що там слова - Перли Вови, так і був би у забутті тупого стада баранів. А так, посмішка з"являється на моєму чолі - я зрозумів, у нас є шанс, і чуєте я ніколи, ви чуєте кляті янучари (нехай поб"є мене громовиця ) ніколи не вернусь до цього мерзенного минулого, і скажу як справжній патрійот, послідовник БОГОСПАСЕННОГО ВОВИ не піддамся отій лапші, яку нам повисили на вуха.
Будьмо гей, і як святину промовляю "Ніхто крім Вови"
Відповісти
Ой Вовафан,я тебе повністю підтримую мабуть саме таких людей як Вова не вистачало в штабі Гузя а особливо на його зустрічах з виборцями,якби ці словая почула раніше то я як поліська мудачка обовязково підтримала не кращого поліського мудака, а так дійсно серце крає думки сон відібрали, ой Вова Вова де ти був?мучуся тепер!!!!!
Відповісти
Лана, Лана - і вам ще совість дозволяє визнати ваш страшний гріх перед Вовою. О як защемило серце, це прекрасне слово Вова, воно ж тепер як матір, Ненька, привстаю "Батьківщина". Горіти нам тепер в гієнні вогнянній, тому що ніхто крім Вови ( ще раз привстав) не зміг нам відкрити очі. Його слова пролились благодатним вогнем на наші заскорузлі душі. Вова, а може ну його того Гузя, можливо висуньте свою кандидатуру в Президенти України, і ми як один ( точніше вже два ) протягнем Вам свої бюлетені. Ми вам і меседж придумаєм - " Ніхто крім Вови"
Відповісти
Оце дійсно по-нашому Вовафан прокоментував відгук Вови. Добре судити тому, хто нічого не робить, а тільки грішки судить. Ганьба таким коментаторам!
Відповісти
О,так,так, Я вже бачу банери і біл-борди з Вовою і його гасло"Не поруч, а разом з Вовою ми йдемо впевнено до перемоги!!!",От тільки забула чи зрозуміє це гасло "тупе поліське стадо баранів".Вова розпочинай рутинну роботу з "полішуками" переконай їх ,що це не було сказано в їхню адресу- це ти так ніжно називаєш свою родину,тоді ти впевнено підготуєшся не тільки до виборів депутатів, тобі миттю треба буде бігти і висувати свою кандидатуру в президенти,і шансів на перемогу у тебе буде вдвічі більше,ВОВА МИ З ТОБОЮ!,Тримайся.
Відповісти
Вова відгунись, нам потрібне тільки одне твоє слово - Так. І ми як один, точніше вже вдвох підемо до прекрасного майбутнього, яке нам світитиме в незалежній, демократичній. правовій, соціальній, точніше соціально-ринковій державі під назвою - Вовина Вкраїна. І нема тієї сили яка зможе протистояти Вашому інтелекту, мудрості, розважливості, стриманості, чемності, всім тим чеснотам, яких ви набралися у власній родині. Вова- я пишаюсь Вами, я горжусь, що живу в один час з Вами, і нехай заздрять стада тупих баранів шо вони не приклалися до вашої криниці мудрості, терпіння, поваги, розуміння з яким ви ставитесь до запроданців - янучар, та що з них візьмеш , як сказали ВИ стадо з поганомислячими мозгами. Але час все змінить- тому що у нас є Ви, Богоспасенний Вова.
Відповісти
Я буду третім виборцем, який проголосує "за "вожатого" тупого стада"! Лана та Вовафан я з вами!!!!
Відповісти
Так Вовафан,Вовина Вкраїна -кандидат із партії "Сам за Себе" наш кандидат.
Відповісти