Лучани обрали до парламенту нафтового магната

Лучани обрали до парламенту нафтового магната
У одномандатному виборчому окрузі №22 з центром у місті Луцьку переміг самовисуванець – нинішній народний депутат, мільйонер Ігор Палиця (на фото).

За даними ЦВК, за нього проголосували 40 467 виборців.

Результати голосування в одномандатному виборчому окрузі №22

Палиця Ігор Петрович (самовисування) - 40.27% (40 467)
Кравчук Петро Костянтинович (ВО "Батьківщина") - 26.74% (26 871)
Алєксєєв Ігор Володимирович ("УДАР Віталія Кличка") - 9.84% (9 895)
Голєва Олена Василівна (Європейська партія України) - 5.61% (5 643)
Федосюк Віталій Євгенійович (Українська Народна Партія) - 3.79% (3 808)
Недужко Юрій Вікторович (самовисування) - 3.59% (3 609)
Гайдучик Петро Данилович (Партія регіонів) - 2.51% (2 522)
Пащук Віктор Михайлович (Комуністична партія України) - 2.32% (2 331)
Божидарнік Тарас Вікторович (самовисування) - 2.02% (2 039)
Козюра Андрій Григорович (самовисування) - 1.98% (1 998)
Сітуха Сергій Дмитрович (самовисування) - 0.68% (687)
Плакса Ярослав Вікторович (Партія Наталії Королевської "Україна – Вперед!") - 0.59% (602)

Довідка

Палиця Ігор Петрович народився 10 грудня 1972 року в Луцьку. Депутат Верховної Ради України, член фракції Блоку «Наша Україна — Народна самооборона» (з 11.2007), секретар Комітету з питань економічної політики (з 12.2007).

Освіта: Волинський державний університет ім. Лесі Українки (1994), «Історія і право». Заслужений економіст України (2004).

1993-99 — директор, укр.-латвійське СП «Мавекс — Л». 1999-02.2003 — в.о. члена правління, комерційний директор, голова правління, ВАТ «Нафтохімік Прикарпаття».

З 2003 року Ігор Палиця є головою правління ВАТ «Укрнафта». Також контролював компанію «Нафтохімік Прикарпаття», що її пов'язують з гірськолижним туристичним комплексом «Буковель» в Івано-Франківській області і власником якого є ТзОВ «Скорзонера». І ВАТ «Укрнафта», і «Нафтохімік Прикарпаття» пов'язують з бізнес-групою «Приват», яку очолює мільярдер і власник «Дніпра» Ігор Коломойський.

В кулуарах Верховної Ради під час його депутатства самого Палицю називали довіреною особою Коломойського у Верховній Раді.

27 квітня 2010 року голосував за ратифікацію угоди Януковича — Медведєва.

Улітку 2011 року придбав 60% акцій футбольного клубу «Волинь», є віце-президентом клубу.

3 липня 2012 року голосував за проект Закону «Про засади державної мовної політики» у другому читанні (єдиний з фракції «НУНС»), але, як потім виявилось, не брав участі у голосуванні у зв'язку з його перебуванням за кордоном.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 32
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ОТ ВАМ І БУДЬ-ЛАСКА: МОВА ДЛЯ НАС "НЕ ГЛАВНОЕ"!
Відповісти
Треба почати з того, що нас злили за рік до виборів. Візьміть ситуацію у ковелі. До останнього точиться боротьба, за кожен голос, бо опозиція не злила гузя, він хоч і популіст, але треба визнати, що опозиція не прогадала, підтримка шалена і без вливання мільйнів баксів.
А луцьк - клім просто привів олігарха, з якого хтів поІмєть :-)
Ну і поімєл.
Удар виставивши алкаша кандидатом зпозорився, кравчук - тоже шо небудь, олігарх заплатив їм за те, щоб вони сильних не висовували. Тому і кандидати були нікчемні, а на їх фоні олігарх просто розпочав купувати всіх і вся.
Результат очевидний. Радіють різні махінатори та нечесні бізнесмени, в луцьку 40% лохів!
Відповісти
Лучане, мы просто стадо, которое купли за стог сена на месяц кормежки. ПОЗОР Луцку.
Відповісти
не всі стадо, а близько половини..і то серед тих, які прийшли голосувати. так, купили. вони навіть не уявляли. що подтім з них здеруть сторицею... Німії подлії раби...
Відповісти
Рад за козака-Федосюка.
Как он красиво гавкался с "конкурентом -геем"-базарная торговка отдыхает. Блондинка и то больше набрала.
Не отказал себе в удоволстствии скопировать эти заочные диалоги двух козаков-хо--ов. Прелесть! С минимальной обработкой готовая публикация на тему"два пана-три гетьмана". Главное аккуратно перевести, что бы калорит малороссии не утратить.Как там у Гоголя?
Відповісти
а по-моєму, стадо - це майже 10 тисяч наркоману і боржнику алексеєву і 3600 за явного неадеквата недужка
Відповісти
По-перше, в нього не було реальних конкурентів. А по-друге, бабло творить дива. Все закономірно.
Відповісти
Да, и это правда. Слили округ.
Відповісти
а шо ви хотіли, коли в Палиці зовсім небуло справжньої конкуренції, таке враження, що опозиція спеціально виставила слабких кандидатів, щоб пройшов цей чудік
Відповісти
Я за Палицю не голосувала, але зберегла його передвиборну програму, буду за ці 5 років ставити галочки навпроти: "Головним завданням для себе на майбутнє вважаю".Не говорю вже про те, що головна функція народного депутата - законотворча, там чітко представлена лише пунктом:"розробка законопроекту щодо суттєвого підвищення рівня оплати праці вчителів, науковців, працівників охорони здоров'я та культури". Ну і тупізна...
Відповісти
Едина область на Заході, що так продалась-оптом олігархам. ПОЗОР волинянам. Можна сміливо кожному другому в морду плювати.
Відповісти
Это ты, батенька тупиш.
В Закарпатье регионалы набрали более 30%
Відповісти
Волынь-область холопов и рагулей!
Відповісти
Яка радість я аж всцялася від щастя нарешті заживемо як люди
Відповісти
Ганьба лучанам, продались за шмат ковбаси... Ще вона вам відригнеться!!!
Відповісти
Не забудьте тепер щоразу йому дупу цілувати і поклони бити при нагоді!!! ХА))))
Відповісти
Бач, які ми тут зараз всі розумні. А чого ви до тої палиці вчепилися, крім неї є ще всякі єрємейкі івашкі і прочая еліта України, "цвет так сказать". До речі схоже вони також прорвалися до корита. І голосували за них не інопланетяни, а щірі українці. Тому нема чого нити, що влада погана. Чого ми варті те і маємо. Слава героям!
Відповісти
Я голосував за Ігоря Палицю і вважаю, що зробив правильно. Серед 12 кандидатів він єдиний адекватний і дієвий. А ви краще не тут пишіть, а реалізовуйтеся в житті. Заздрість страшна риса. Будьте щасливі і живіть у кращому місті.
Відповісти
Ну ну, ми скоро побачимо як твій "єдиний адекватний і дієвий" ляже під Віцу Увікнутого в Раді, і буде сюди приїзжати і соплі по вухам вам розмазувати.
Відповісти
На передвиборчу агітацію,садки ,концерти та інше було потрачено 10 млн.дол. тепер їх треба повертати з ПРОЦЕНТОМ )))) побачим як воно буде сказуватись на нашому "щасливому та багатому житті" )))
"чому бідні бо дурні чому бідні тому ,що дурні"
41 тисяча лучайн зневірились і продались за показуху яка була 1 міс. А 5 років це не 1 місяць ))))
Відповісти
Народ має таку владу,на яку заслуговує,якщо майже половина мешканців мазохісти то це все пояснює-люблять щоб їх чпокали,але весь прикол в тому шо тепер вони будуть грати всіх,побачите яка буде дієвість і адекватність
Відповісти
Ваша опозиція якій Ви продалися вже скільки раз була при владі????? І що зажили краще????
А тут людина дійсно захотіла допомогти Вашому місту Луцьку і не за місяць до виборів як всі пишуть , а набагато раніше... І впевнений що допомога буде і надалі... А головне що все для Вас для Лучан і це Він з собою у ВРУ не забере а залишиться у Вас... А опозиція що тільки і вміє що кричати " ми все зробимо але нам заважає..." І вже пару років їм завжди хтось заважає зробити, то свій то чужий.
Браво Ігорю Палиці!!!! Так тримати!!!!
Відповісти
Нажаль ми маємо,те що маємо!?ОО "Батьківщина"продалась, виставивши на округ завідомо слабкого кандидата! Губернатор, розвів всіх "как котят", своєю брехливою участю у виборчих перегонах,відтягнувши від Палиці негатив Партії РегіогнівГолєва,Удар, Федосюк спрацювали на Палицю,забравши на себе голоси частини опозиційного електорату!Палиця підкупом та залякуванням підмяв під себе пів міста!От вам і вся дійсність.Є всі підстави опозиції подавати до суду і боротись за перемогу.Цілую,бажаю успіху.Ваш Зельц-аналітик.
Відповісти
Як можна було проголосувати за людину,що прогуляла більше 70% всіх засідань Верховної ради???Тих хто за це вухасте чудо голосував і дурнями назвати не можна.Для них є одне слово-БИДЛО!!!:)
Відповісти
Час показав, що одних лозунгів і гасел та прикритів за імям Юлії Тимошенко недостатньо. Де ваші "благодейства" для лучан та волинян. Думали зекономити - не вийшло - інші цінності настали.Кравчук заплатив Грицюку, от і виставили кандидатом, а далі і трава не рости. Згадайте минулі вибори, Волинська область 70% голосів віддала "Батьквщині", то хто їх просрав?
Відповісти
Мені соромно, але я ніц не розумію. Особисто чув як Палиця агітував голосувати за Опозицію, Кличка і Свободу. А тут читаю, що Палиця голосував за угоду Януковича з Медведевим і мовний закон. Щось тут не вяжеться... Проголосував за Палицю, тепер сижу думаю чи правильно зробив....

Чому голосував? Бо вибирав сильного кандидата, дістало соплі слухати.
Відповісти
«Загадочный господин наклонился к псу, сверкнул золотыми ободками глаз и вытащил из правого кармана белый продолговатый свёрток. Не снимая коричневых перчаток, размотал бумагу, которой тотчас же овладела метель, и отломил кусок колбасы, называемой «особая краковская». И псу этот кусок. Пёс мгновенно оборвал кожуру, с всхлипыванием вгрызся в краковскую и сожрал её в два счёта. При этом подавился колбасой и снегом до слёз, потому что от жадности едва не заглотал верёвочку. Ещё, ещё лижу вам руку. Целую штаны, мой благодетель!»

Михаил Булгаков. Собачье сердце.

Лучани, які продалися Палиці! Цілуйте його штани та лижіть йому руки за шматок гнилої ковбаси. Ви не українці, а запроданці-Шарікови.
Відповісти
Порада ворогам: з нами не потрібно воювати - нас можна купити по 200 грн за штуку
Відповісти
Шановна Маруся - 200грн, це Ваша ціна. Ви її назвали, при чому тут інші.
Відповісти
От скажіть будь-ласка, хто дав вам право так говорити про лучан, котрі віддали свої голоси за Ігоря Палицю. Розумна, інтелігентна людина, компетентна у багатьох справах. Одне тільки те, що він нічого не писав і не говорив поганого про своїх опонентів, визиває доброзичливість.
А для ВАС, шановні лучани, які так "поливають" своїх земляків, одна поряда: сходіть будь-ласка ,зробіть рентгеноскопію, щоб переконатись яких розмірів у Вас жаба. Недай Бог, задушить. Ті, що мають такий негатив, самі за звичай нічого не зробили доброго у цьому житті, хоча б для себе.
А крім того, у нас є право вибору. Одним подобаються - розумні та багаті, іншим - галасливі, і т.д
Відповісти
З Києва друзі звонять і кажуть,що Волинь опаскудилась.
Мені соромно.Поліщуки дійсно тупорилі!
Відповісти
вітаю Ігора Палицю з перемогою! Так тримати, а всім недоброзичливцям хочу сказати : тримайте свою злість і заздрість якнайдалі!
Відповісти