На Сході помер військовий з Луцька

На Сході помер військовий з Луцька
У Запорізькій області поховали лучанина, який помер через проблеми з серцем.

На Алеї Героїв у Мелітополі (Запорізька область) 23 лютого з військовими почестями поховали 44-річного старшого сержанта ЗСУ Васіна Олександра Костянтиновича - уродженця міста Луцька, випускника луцької ЗОШ-9, - повідомив у Facebook перший заступник голови Волинської облради Олександр Пирожик.

Цю звістку привіз до Луцька з Мелітополя його батько, лучанин Костянтин Васін.

"Обидва його сини, Саша та Костя, пройшли пекло війни з Росією. Десантник Костя більше розповідав про війну, мотопіх Саша - більше відмовчувався. Батько досі до кінця не уявляв, крізь яке пекло довелося пройти його старшому сину", - повідомив Пирожик. Далі публікуємо його допис без змін і правок:


Старший сержант ЗСУ Олександр Васін служив у 23-му Окремому мотопіхотному батальйоні "Хортиця" в одній з найгарячіших точок війни - під Широкіним за Маріуполем. На його очах гинули українські морпіхи, сапери, снайпери... Знищив не одного агресора-окупанта, сам зазнавав поранень. Тут же, під Широкіним, пережив перший інфаркт. Пережив на ногах, у строю, як справжній Воїн...

Після цього бійця відправили до Мелітополя, де нині мешкає його матір, на лікування та реабілітацію. 1 березня він мав повернутися в стрій. Але не встиг - поповнив стрій Небесних Воїнів. Серце більше не витримало - повторний інфаркт, за словами судмедексперта, буквально розірвав його серце на шматки. Воно вибухнуло вже не від тих сотень вибухів, які він пережив, а від раптової тиші вдома, в себе в ліжку.

Тяжко буде пережити літньому батьку таку втрату. Вона огорне невідрадною скорботою його 70-річний ювілей, що прийде до батька двох героїв війни 11 березня 2017 року. Прийде думами і про меншого сина-воїна. І про те, чому йому, росіянину по батькові та німцю по матері, доводиться у ХХІ столітті хоронити від куль російського окупантів рідного сина?!


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.