Волинські студенти можуть працевлаштуватись в інноваційному ПриватБанку*

Волинські студенти можуть працевлаштуватись в інноваційному ПриватБанку*
Доступ до мережі інтернет і бажання дізнаватися щось нове - два перші кроки, які доступні зараз більшості молоді. Вони ключові до омріяної посади в сучасному інноваційному ПриватБанку Східної Європи. А успішні результати онлайн-практики допоможуть обрати відповідну посаду у фінансовій установі.

Важливо, що одержати нові знання та підвищити фінансову грамотність можна безплатно. ПриватБанк - незмінний багаторічний лідер на банківському ринку і 80% колективу - це молоді люди.

“Для того, щоб розпочати курс навчання, потрібно лише зареєструватись на сайті. Програма онлайн-практики передбачає вивчення теорії (10 модулів) та практики (5 завдань). Кожен студент під час навчання повинен здійснити 5 навчальних транзакцій для вивчення різноманітних методів проведення операцій і платежів у сфері банківських послуг. А програма практичних занять передбачає краще засвоєння теоретичної частини. Під час виконання програми студент заробляє відповідні бали. Результати студентів за підсумками програми оцінюються на основі Болонської системи освіти, - зазначає Керівник регіонального центру з підбору персоналу Північно-Західного РУ ПриватБанку Галина Шеметило. - По завершенні кожному з студентів банк видає відповідний сертифікат із заробленими балами та оцінками за практику”.

Щороку більшає молодих людей, які вдало поєднують навчання і роботу, здобувають нові практичні знання та заробляють гроші. Відповідно мають можливість самі планувати майбутнє життя та реалізовувати себе в кар’єрному рості.

“Мені до вподоби зручність, європейський спосіб навчання, бо онлайн-практику можна пройти будь-де, головне - доступ до інтернету. А ще тоді, коли мені зручно - ввечері, вдень. Це дозволяє краще спланувати свій день, бо й до вишу встигаю, і на спортивні секції, і з друзями відпочити. Я краще інформацію сприймаю зором, тому мені подобається навчальне відео, - розповідає студентка Марія. - Розумію, що фінансова грамотність зараз важлива, бо живу в час інновацій і мої друзі часто їздять за кордон. Там користуюються банківськими послугами, розумію, що ця освіта - для мене цінна.”


Довідка: Кожен третій новий співробітник ПриватБанку - це студент або випускник вишу. Студенти українських вишів четвертий рік поспіль визнають ПриватБанк найкращим роботодавцем серед вітчизняних банків. Такими є результати щорічного дослідження “Найкращий роботодавець”, яке проводить в Україні міжнародна аудиторська компанія EY. Серед професійних шукачів банківських вакансій, за підсумками дослідження 2016 року ПриватБанк посів друге місце.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські студенти можуть працевлаштуватись в інноваційному ПриватБанку*
27 лютий, 2017, 10:40