На Волині – 5 пожеж у домогосподарствах

На Волині – 5 пожеж у домогосподарствах
Пожежі в житлових будинках, а також господарських спорудах трапилися цими днями на Волині.

Про загорання повідомляють у прес-службі ДСНС Волині.

Так, 25 лютого о 01:00 надійшло повідомлення, що в місті Володимирі-Волинському в цегляному 9-ти поверховому будинку трапилася пожежа. На місце події прибули співробітники Державної пожежно-рятувальної частини № 7, але допомога вогнеборців не знадобилась, оскільки пожежу ліквідували мешканці до прибуття пожежних підрозділів.

О 17:18 до служби порятунку надійшло повідомлення, що у місті Ковелі горить дерев’яний обкладений цеглою одноповерховий житловий будинок барачного типу. На місце події прибули співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №4. У ході проведення розвідки з’ясувалось, що пожежа виникла в 3-х кімнатній квартирі на кухні, рятувальники сформували 2 газодимозахисні ланки та за допомогою апаратів на стисненому повітрі вирушили у задимлене приміщення, після чого ліквідували вогонь.

О 21:03 у селі Острівок Камінь-Каширського району трапилась пожежа шлакоблочної літньої кухні. За викликом на місце події прибули співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №8 та місцевої пожежної охорони села Черче, які погасили загорання.

26 лютого 01:01 у селі Кримне Старовижівського району спалахнула дерев’яна господарська споруда. Ліквідували вогонь працівники Державної пожежно-рятувальної частини № 16 та місцевої пожежної охорони села Кримне. Причина пожежі встановлюється.

Того ж дня о 05:00 у селі Піски Горохівського району зайнялася вогнем цегляна господарська будівля. Пожежу погасили працівники Державного пожежно-рятувального поста №22 міста Берестечко.

Також о 12:05 у селі Острівок Володимир-Волинського району загорівся очерет на площі 0,5 га. Ліквідували вогонь співробітники Державної пожежно-рятувальної частин №7. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: пожежа, НП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині – 5 пожеж у домогосподарствах
27 лютий, 2017, 12:53