Розбійний напад на Волині: власницю будинку побили і зв'язали

Розбійний напад на Волині: власницю будинку побили і зв'язали
Троє чоловіків проникли в будинок у Любомлі. Зловмисники побили та зв’язали господиню, після чого винесли з помешкання гроші та ювелірку.

Інцидент трапився 26 лютого вранці, – повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Так, близько 5 години ранку зловмисники розбили вікно та проникли до будинку 44-річної мешканки райцентру. Розбійники побили та зв’язали власницю будинку і заволоділи її грошима в сумі майже 500 тисяч гривень і ювелірними виробами.

Співробітники Любомльского відділу поліції спільно з оперативниками управління карного розшуку ГУНП в області та спецпідрозділом «КОРД» затримали зловмисників. Одного з них, 24-річного мешканця Любомля, затримали у райцентрі, двох інших, 24 та 29 років, переслідували та затримали в автомобілі Volkswagen Passat на автодорозіпоблизу села Свидники Любомльського району. Викрадені речі вилучили.

Операцію проведено в співпраці з СБУ та за процесуального керівництва прокуратури області.

«Затриманим оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Усіх трьох затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Нині, вирішується питання щодо обрання підозрюваним міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив Петро Шпига, начальник головного управління Національної поліції у Волинській області.

Санкція статті передбачає від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ВІдколи це Свидники стали частиною Любомльського району?
Відповісти
злоті на контрабанді сигарет зароблені), того так скоро знайшли і показово затримали, щось підказує що там була часточка силових органів за кришу контрабанди
Відповісти
А ювелірка це бурштин?
Відповісти
Мабуть знову митників бомблять. Таких не жаль,гроші хабарні.. .
Відповісти
Це була валютчиця
Відповісти
Останні новини
Розбійний напад на Волині: власницю будинку побили і зв'язали
27 лютий, 2017, 14:36