В окружкомі Горохова вкрали протоколи з дільниць. ОНОВЛЕНО

В окружкомі Горохова вкрали протоколи з дільниць. ОНОВЛЕНО
В окружній виборчій комісії виборчого округу № 20 у місті Горохові вкрали протоколи підрахунку голосів 3 дільничних виборчих комісій.

Раніше про те, що протоколи вкрали з усіх ДВК, ОПОРУ повідомив Богдан Прус, довірена особа кандидата-самовисуванця по цьому округу Бориса Загреви.

Втім інформацію зрештою уточнили, і як написав координатор мережі ОПОРА у Волинській області в мережі Facebook Михайло Шелеп, протоколи вкрали з трьох ДВК.

"Довірена особа поспішила з висновками. Але це все одно ЧП", - написав Шелеп.

Як стало відомо сьогодні, 31 жовтня, ОВК в Горохові повідомила про те, що пропали протоколи підрахунку голосів усіх ДВК.

За фактом ОВК повинна скласти акт.

До слова вчора вночі, 30 жовтня, ОВК робила кілька засідань. На одне із них не впускали спостерігачів, зокрема, і спостерігача ОПОРИ. Перешкоджали у доступі до засідання їм міліціонери.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори-2012
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це прус і спіляв...
Відповісти
Прус з бодуна забрехався. Вчора це чудо весь ввечері в Горохівській ОВК сиділо п'яним (навіть міліцію викликали, але ті не захотіли з ним зв'язуватися). За інформацією спостерігачів, було оголошено при зникнення 3-х протоколів по одномандатного округу та 3-х (із тих самих дільниць) по багатомандатному. Факт нестачі протоколів було виявлено після того, Прус зняв своє відео про пусте приміщення.
Відповісти
а з яких дільниць?
Відповісти
Останні новини
В окружкомі Горохова вкрали протоколи з дільниць. ОНОВЛЕНО
31 жовтень, 2012, 10:32