Лучан запрошують відвідати буккросинг польських книг

Лучан запрошують відвідати  буккросинг польських книг
Волинська обласна бібліотека для дітей ( пр. Волі , 37) 1 березня 2017 року о 14.30 год. запрошує на відкриття буккросингу “Мандри польської книги” за сприяння Генерального Консульства Республіки Польща у місті Луцьку.

Усі бажаючі матимуть змогу познайомитись із цікавою різножанровою літературою: енциклопедіями, художніми творами, навчальними посібниками та послухати твори польською мовою.

У заході братимуть участь представники Генерального Консульства Республіки Польща у м. Луцьку, учні гімназії №4 імені Модеста Левицького та студенти СНУ імені Лесі Українки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви,що хоч придумуйте всякі дурниці, до вас ніхто не ходить ,тим більше діти.А сидить вас там крсунь-бібліотекарів,що ганяють кавусю з такими високими зарплатами по 5-10 тисяч більше ніж читачів.Недавно зайшла ні одного читача,Чого ви там сидите? Не пора вже ці бібліотеки об"єдняти в одну.Юнацька дитяча і наукова.Скільки б грошей осталось в бюджеті ,які не пішли на утримання цих дармоїдів.Ці читачі,що ви подаєте звіти,нібито приходять десятки тисяч-це фейк.Давно пора перевірити ці підробні звіти.Ви тільки розводите піар зі всякими зустрічами,заходами,щоб вас бачили,що ви працюєте.Не в цьому річ в тому,скільки до вас прийде читачів самих,а не зігнаних добровільно примусово з вузів.Мені набридло вже ходити до вас,як гонять зі школи і слухати всяку муру.Невже я сама не прочитаю в Інеті.Там є така патлата бібліотекар,що гониться і меле, не можна зрозуміти що.Дуже неприємний в неї фейс.
Відповісти
Останні новини
Лучан запрошують відвідати буккросинг польських книг
27 лютий, 2017, 17:35