Волинянка в маршрутці поскандалила з депутатом

Волинянка в маршрутці поскандалила з депутатом
Волинянка Олена Дерейко стверджує, що депутат Іваничівської райради Валерій Кузьмич прилюдно її облаяв. Натомість обранець громади переконує: свідки розмови і боятися чи соромитися йому нічого.

Про це пише Буг.


Зі слів жінки, інцидент трапився в маршрутці. Вона стверджує, що звернулась до депутата з пропозицією відремонтувати дорогу.

«Я прописана в селі Млинище, 20 років туди їжджу, хоч живу в Нововолинську. Звернулася до Кузьмича, який є депутатом райради. Так як у нас в село не реально ногами зайти, кажу до нього: «Я не хочу, щоб нам давав районний бюджет, збери установчі збори, з людьми вирішуй питання. Може, хтось коштами допоможе, щоб частково позакидувати ті ями, бо і маршрутка їздить в село, і ми їздимо». Звернулася до нього з такою пропозицією при людях. Він мені каже: «А не пішла би ти на… тобі, б…, давно в дурдомі місце». Ми спілкувалися в маршрутці, де чоловік з 15 їхало, вони всі чули».

«Я просто хотіла, щоб він пролобіював питання ремонту дороги. Не просила добиватися коштів з району, бо знаю, що там нереально вибити їх», – розповідає Олена Дерейко.

Жінка стверджує, що була свідком розмови, коли депутат розповідав про підкупи депутатів в райраді – тисячу гривень за голос.

Валерій Кузьмич натомість розповів, що конфлікт між ним і Дерейко тягнеться вже давно. Він заперечує, що посилав жінку «на три букви», хоча зізнається, що використав ненормативну лексику.

«Це неправда. Я по-іншому сказав. Це слово просто вирвалося з рота. Проблема полягає в тому, що вже рік та жінка має до мене претензії. Старався їй пояснити, яка ситуація з бюджетом в районі, що не тільки в нас кричуща ситуація з дорогами. Вона постійно мене називає «грьобаний депутат», «нічтожество». Кричала на цілу маршрутку, що я за тисячу гривень купуюся і голосую. Вибачте, в мене також є гідність», – пояснив Кузьмич.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ото що вибрапи те й маєте . і посилає вас і в сраці має і продається за тисячу гривень а настане час нових виборів і знов за нього ж проголосуєте за гречку. та що там райрада он уверховній раді по образу і подобію таке саме сидить.
Відповісти
В депутатів гідність...................
Відповісти