ФФУ припинила фінансувати федерацію Кварцяного

ФФУ припинила фінансувати федерацію Кварцяного
Через нещодавній конфлікт і порушення статутних норм ФФУ призупинила фінансування Федерації футболу Волині.

Про це повідомляє Спортарена.

У січні у ФФВ з'явилися чималі проблеми: спочатку лучан звинуватили в порушенні статутних норм і несправедливому розподілі фінансів, а пізніше і зовсім припинили членство ФФВ у своїх лавах.

Тепер ситуація навколо конфлікту ФФУ і ФФВ загострилася ще більше. За інформацією видання, ФФУ практично припинила фінансування волинської федерації. Це сталося після рішення виконкому про тимчасове виключення ФФВ з колективних членів ФФУ.

Таким чином, ФФУ не переказує гроші на статутну діяльність лучан, а також чекає від них виправлення ситуації зі скликанням позачергової конференції та пояснень про несправедливе фінансування районних федерацій.

Після оприлюднення інформації про можливі зловживання у волинській федерації, в Луцьку минулого тижня зібрався виконком ФФВ. Його учасники рекомендували виключити з виконкому ФФУ Олександра Жуматія, який озвучив проблему перед керівництвом федерації, а також звернулися до керівництва ФФУ з проханням змінити рішення про виключення ФФВ з лав ФФУ.

Відсутність фінансування окремих районних федерацій керівник ФФВ Віталій Кварцяний пояснив тим, що частина коштів пішла на виплату штрафів і пені за несвоєчасну виплату зарплати працівникам волинської федерації.


Найближчими днями представники ФФВ особисто з Кварцяним мають прибути до Києва, щоб вирішити конфлікт волинян і ФФУ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ФФУ припинила фінансувати федерацію Кварцяного
28 лютий, 2017, 12:11