«Бандерштат» із Луцька перенесли у Рованці

«Бандерштат» із Луцька перенесли у Рованці
Міська влада анонсувала перелік мистецьких заходів, що відбудуться у Луцьку протягом 2017 року.

Зокрема цьогорічний фестиваль «Бандерштат» перенесли у село Рованці, - повідомили у відділі інформаційної роботи муніципалітету.

Виконувачка обов’язків начальника управління туризму та промоції міста Луцької міськради Катерина Теліпська розповіла про мистецькі заходи, що відбудуться у Луцьку протягом 2017 року. Чиновники розробили Календар туристичних цікавинок Луцька.

За її словами, у 2017 році плануюється проведення близько 40-ка заходів культурно-мистецького спрямування. Серед них - традиційні для Луцька «Lutsk Food Fest», «Волинська княжна», Фестиваль національної кухні, «Бандерштат», арт шоу «Ніч у Луцькому замку» та інші.

Варто зазначити, що у жовтні цього року вперше у Луцьку відбудеться Міжнародний літературний фестиваль «Meridian Lutsk». А фестиваль українського духу «Бандерштат», який щороку збирає у Луцьку величезну кількість гостей з різних куточків України та зарубіжжя, проведуть у селі Рованці Луцького району.

Також у цьому році відбудуться започатковані минулого - фестиваль історичної реконструкції «Князівський бенкет» та патріотичний фестиваль «Сталеві серця».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.