У Луцьку люди блокували котельню, - «Луцьктепло»

У Луцьку люди блокували котельню, - «Луцьктепло»
У Луцьку на проспекті Волі, 10 голова ОСББ за власною ініціативою заблокував роботу підвальної котельні на декілька годин.

Про це повідомляє прес-служба ДКП «Луцьктепло».

Оператор котельні, прийшовши на чергування, побачтив, що на дверях, окрім звичного замка, висить ще один – додатковий із номером телефону. Зателефонувавши за ним, звернув увагу, що почали збиратися люди. Вони вимагали впустити їх в котельню, ображали комунальника та погрожували фізичною розправою.

На місце події прибув правоохоронець. За його допомогою, вдалося потрапити до котельні, де мешканці пересвідчилися, що котли призупинені, проте помпи працюють в штатному режимі, і, відповідно, подають тепло. Побачивши це, люди почали розходитися по домівках.

«ДКП «Луцьктепло» буде клопотати перед правоохоронними органами про вжиття заходів до голови ОСББ житлового будинку №10 на проспекті Волі. Зазначимо, що котельня – режимний, небезпечний об’єкт і перебування в середині сторонніх осіб може порушити роботу, призвести до виведення з ладу чи гірших наслідків. Наразі вона забезпечує опаленням не лише цей будинок, а ще три», - заявили у прес-службі ДКП «Луцьктепло».

Ця котельня буде виведена з експлуатації, як стара та непридатна до використання в рамках проекту модернізації системи теплопостачання міста, який реалізується у співпраці з ЄБРР та Луцькрадою.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.