Луцьк: водії авто просять велосипедистів не бути «андонами»

Луцьк: водії авто просять велосипедистів не бути «андонами»
У Facebook опублікували звернення до водіїв авто в Луцьку з закликом бути обережними на дорозі.

Такий заклик з'явився, бо на вулицях та дорогах, як весняні квіти на галявинах, з'явилися велосипедисти, - пише в групі "АвтоАндони Луцька" Олесь Драган.

"Але "велосипедисти" - це ті, хто дотримується ПДР! Велосипедисти - це ті, хто не літає тротуарами, хто переводить ровер по "зебрі", а не їде на ньому просто тобі під колеса та ще й гавкає як собака, якщо йому зробиш зауваження. Велосипедисти - це ті, у кого машини обладнані фарою та заднім ліхтарем, а на запястках - флікери!" - написав він.

"Але є ще й пі....си, які вважають, що їм закон не писаний! Що водії мають пропускати велосипедиста всюди, де той вирішить їхати, навіть якщо він, велосипедист, їде в третій смузі і назустріч потоку! Що побачити водія вночі на темній вулиці - це проблема водія!
Велосипедисти! Не будьте ВЕЛОАНДОНАМИ! Р.S. Я - і велосипедистом буваю досить часто, але намагаюся не бути андоном, тож звинувачень у нелюбові до тих, хто на двох колесах не приймаю", - додав чоловік.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
маєте руки - бийте писки!
Відповісти
Заклик закликом, але по власному досвіду можна сказати, що водії по відношенню до велосипедистів ще більші "андони", які вклосипедистів за людей не важають і навіть часто навмисне влаштовують їм небезпечні .
Відповісти
Останні новини
Луцьк: водії авто просять велосипедистів не бути «андонами»
01 березень, 2017, 07:18