КОРД виводять з Авдіївки

КОРД виводять з Авдіївки
У Донецькій області бійці спецпідрозділу КОРД, які несли посилену службу в Авдіївці, повертаються до місця постійної дислокації.

Про це повідомляє прес-служба обласного управління Нацполіції.

"Бійці спецпідрозділу КОРД, які несли посилену службу в Авдіївці, повертаються до місця постійної дислокації. Бійці спецпідрозділу несли службу виключно в нічний час. Вони патрулювали вулиці, щоб не тільки запобігти факти мародерства та інших правопорушень, але і миттєво прийти на допомогу людям у разі необхідності", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що за розпорядженням голови поліції Донеччини у неділю, 26 лютого, для забезпечення безпеки і надання допомоги мирним жителям в Авдіївку був відправлений загін з числа співробітників КОРД.

Це було зроблено через останні обстріли бойовиків, внаслідок яких на четверо діб, до вчорашнього дня, жителі міста залишалися без світла.

Згідно з повідомленням, зараз електропостачання в Авдіївці відновлено, працюють 4 школи з 5. Спецназівці повертаються до місця своєї постійної дислокації, і в разі потреби готові відправитися в найкоротші терміни в будь-яку точку області. Під особливою увагою - населені пункти на лінії розмежування.

Нагадаємо, в результаті нічних обстрілу бойовиків, які відбулися 24 лютого, Авдіївка залишилася без світла, а також в місті виникло чотири пожежі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
КОРД виводять з Авдіївки
01 березень, 2017, 02:52