У Луцьку - акція маршрутників. Вимагають підвищити вартість проїзду

У Луцьку - акція маршрутників. Вимагають підвищити вартість проїзду
У Луцьку розпочався акція водіїв маршрутних автобусів.

1 березня кілька десятків чоловіків зібралися на вулиці Богдана Хмельницького біля будівлі міської ради.

Основна вимога - підвищити вартість проїзду в маршрутних автобусах у Луцьку.

Так, водій автобуса, який курсує маршрутом №22, каже, що у нього та колег важкі умови праці. Однак через "застарілий" тариф їм не можуть підвищити зарплату.

Зауважимо, що рух вулицею не перекритий, а маршрутники, які проїжджали повз сигнали на підтримку колег.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В АТО їх там їм добре заплатять "здирники".
Відповісти
Скільки можна знущатись над перевізниками, такого тариу немає в жодній області! Тільки наші бояться поставити тариф, вже пів року ходимо і пояснюємо, вибачайте дучани, але сил терпіти вже немає. Ми теж люди і теж хочемо гідної зарплати!
Відповісти
На базарі ціни втричі зросли - і ніхто не обурується, паливо вже зашкалює -- і все добре, чось на молоко і хліб ціни не регулюють, а от за нашим заробленим треба ходити кланятись?!
Відповісти
суки! Люди, давайте побойкотуємо їх хоч кілька днів, щоб поїздили порожняком повним, то може тоді заткнуться. Важкі в них умови праці, а в кого вони зараз легкі?!
Відповісти
Дтп на Воз'єднання.Мазда вискочила на тротуар і врізалась в будинок.
Відповісти
Обдурені та підбурені своїми власниками, маршрутчики вийшли на страйк.
Відповісти
Треба і громаді вже виходити, щоб ті маршрутники побачили хто є сила и від кого їх заробіток залеже!!! Дістали вже вони!!!
Відповісти
Який же це страйк. От коли не виїдуть водії на маршрути, оце буде страйк.
Відповісти
Правилъно
Відповісти
Не зарплату потрібно піднімати, а ціни знижувати!!!! Всі ці підняття зарплати - фейкові!!!! Це так, для того щоб влада мала чим похвалитись. Після таких підвищень зарплати народ зубожіє.
Відповісти
Люде мусять годувати діти.
Відповісти
Вважаю, що міська рада має терміново оголосити тендер на перевезення по ціні не вище 3грн. Впевнений, що в Україні відразу знайдуться перевізники на такий тариф.
Відповісти
Мало?то хай на заробітки їдуть...
Відповісти
Це не маршрутчики пікетую , а перевізники заставляють їх це робити...
Відповісти
Нам також не підвищують зарплату, але ж ми не страйкуємо. Вимагайте у перевізника хай підвищить Вам зарплату, а собі зменшить прибутки.
Відповісти
Підтримую. 5 гр -це мінімум.Чашка кави-8 гр.Скоро зайти в туалет на автовокзалі буде дорожче ніж проїхати з автовокзалу на дпз.
Відповісти
це ганебне явище - маршрутки, треба забрати з вулиць міста і пустити багатомістний транспорт за визначеним графіком руху та адекватною відстанню зупинок. А головне - ввести електронні квитки з сплатою ПДВ, що забезпечить реальну сплату податків, облік пасажирів та реальних доходів, щоб дійсно бачити картину, чи підвищувати вартість, чи навпаки - здешевити.
А цю показуху, дешевий фарс, смішно дивитись, пригнали єдиний автобус цілий, по місту відра з гайками їздять, ви думаєте люди сліпі?!
Відповісти
А на заводі добу стояти,гнути метал за 3500 це легкі умови праці? Бидлота,нехай культури відношення до пасажирів повчаться,перш ніж рота розкривати...умови в них важкі...
Відповісти
Бідненькі маршрутчики, а ви менше крадіть, а здавайте більше власникам.Яку ви зарплату хочете,здирники.Ви й так собі маєте по 10 тисяч,бо крадете кожного дня.Посадіть кондукторів,
або зробівть електронні квитки,тоді побачите реально високу виручку власники.А в нас,яка зарплата,приватні структури нічого не піднімали, а тільки бездельникам бюджтеникам попіднімали до 10 5 тисяч,особливо бібліотекарям,де нема читачів, а сидять і мучаться,якби то пропіаритися,що вони так працюють сильно.
Відповісти
хазяї заставили нас іти мітингувати. 3 гривні хватає на все і на зарплату і на соляру.
Відповісти
Электронные билеты и тариф по 3 грн.
Відповісти
Електронний квиток і тариф 2 гривні! Прозора зарплата! Водіям один плюс!Чому бояться? Бо не хочуть порядку нехочуть сплачувати податки! Доречі де податкова ? Що це за ліві зарплати водіїв від 4до 10 тис? І скільки сплачено з них податків на ато в пенсійний?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку - акція маршрутників. Вимагають підвищити вартість проїзду
01 березень, 2017, 10:12
Під Ковелем згоріла дача
01 березень, 2017, 10:06