Дівчина, яка грала в «Синього кита», потрапила до психлікарні

Дівчина, яка грала в «Синього кита», потрапила до психлікарні
На Херсонщині 15-річну учасницю "групи смерті" відправили до психіатричної лікарні.

Дівчина не встигла заподіяти собі шкоди. Проте її поведінка налякала матір. За допомогою жінка звернулася в поліцію, - пише Gazeta.ua

"Старшокласниця живе сама на орендованій квартирі. На вихідні дівчина приїхала додому в райцентр Нововоронцовка. Її мати знала про групи з назвами "Синий кит", "Тихий дом", Розовая фея", "Куратор", "Разбуди меня в 4:20". Тому вирішила перевірити ноутбук доньки. І не помилилася. Школярка була учасницею цих груп. Перевірка показала, що ніякої шкоди школярка нанести собі не встигла. Однак її поведінка викликала занепокоєння. Дівчину відправили на обстеження до психіатра. Зі слів лікаря, у неї явні ознаки душевної недуги. Медики відправили школярку на лікування в обласну психіатричну лікарню. Там вона пробуде щонайменше місяць", - коментує ювенальний інспектор Євгенія Нояченко.

Як з'ясувалось, у дівчини з'явились подруги, які брали участь у "групах смерті". Вони і втягнули школярку в гру. Поліція встановлює їх особистості, щоб запобігти спробам суїциду.

На Херсонщині це не перший випадок. Без нагляду дорослих підлітки шукають собі розваги. Дві дівчини знімали квартиру та жили окремо від батьків. Обидві грали в смерть. Поліцейські встигли їх врятувати.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Дівчина, яка грала в «Синього кита», потрапила до психлікарні
01 березень, 2017, 11:03