Через спалювання трави на Волині – низка пожеж

Через спалювання трави на Волині – низка пожеж
На Волині рятувальники приборкали 3 пожежі у побуті, спричинені спалюванням сухої трави, а також ліквідували 5 займань трави.

Про це повідомили у прес-службі управління ДСНС у Волинській області.

Зокрема через спалювання сухої трави та сміття, окрім дачі поблизу Ковеля, зайнялися ще два будинки-пустки у селах Осьмиговичі (Турійський район) і Острівок (Володимир-Волинський район).

Також у Володимир-Волинському та Луцькому районах горіла суха трава та очерет. Зокрема поблизу села Суходоли на площі 0,8 га палала трава, а одночасно на вулиці Станіславського у Володимирі. Обидві пожежі ліквідовані силами рятувальників 7-ої Державної пожежно-рятувальної частини.

А неподалік села Вишнів Любомльського району суха трава горіла на площі 2 га. Приборкали пожежу рятувальники 10-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Любомля. Ймовірна причина – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Для проведення слідчих дій, зокрема встановлення осіб паліїв та притягнення їх до відповідальності, працівники ДСНС скерували матеріали до місцевих правоохоронних органів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Через спалювання трави на Волині – низка пожеж
01 березень, 2017, 11:42