Маленька волинянка бореться із важкою хворобою

Маленька волинянка бореться із важкою хворобою
У дівчинки Насті Абрамчук із Ковеля важка – хвороба. Зараз дитина перебуває в обллікарні, а батьки просять допомоги у небайдужих.

Про це повідомляє Вісник і К.

Маленька Настя Абрамчук нині лежить у Волинській обласній дитячій лікарні. Дівчинка народилася здоровою. Але якось почала жалітися батькам на головний біль. Обстеження у лікарів виявили страшний діагноз – гліобластома стовбурових відділів головного мозку з дифузним характером росту.

Нині дівчинка не сидить, не ходить і майже не говорить. Стан дитини – стабільно важкий. Дівчинці призначили курс хіміотерапії та опромінення, але через 13 днів опромінення відмінили, адже стан Насті лише погіршився.

Батьки дитини звернулися за консультацією в ізраїльську клініку. Хоча консультація обійшлася родині у 1200 євро, стратегію боротьби з недугою так і не визначили. Лікар, який консультував Абрамчуків, повідомив, без результатів біопсії він не може сказати, яке саме лікування Насті потрібне.

Дитину потрібно везти на лікування в Ізраїль, але коштів на це немає. В сім’ї є ще одна дитина, яка також має проблеми зі здоров’ям.

Батько Сергій Абрамчук збирає документи для того, щоб відвезти свою донечку Настю в Ізраїль й сподівається на небайдужість оточуючих, які допоможуть матеріально. Кожна гривня важлива, адже вона може врятувати життя дівчинки.

Кошти можна переказувати на картку ПриватБанку № 4149 4996 4811 1977 (Абрамчук Сергій Петрович).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Маленька волинянка бореться із важкою хворобою
01 березень, 2017, 12:13