Повідомили, коли зустрінуть загиблого волинянина

Повідомили, коли зустрінуть загиблого волинянина
Тіло Сергія Мокренка привезуть до Луцька завтра, 2 березня.

Про це повідомляє Кордон.

За інформацією видання, о 6 годині привезуть тіло воїна до Луцька, де й відбудеться панахида.

Жителів Любомльського району, які хочуть вшанувати світлу пам’ять солдата, спілка атовців району просить зібратись орієнтовно о 13 годині у Любомлі.

У проміжку від дороги державного значення (вул. Володимирської) по вулиці 1-го Травня до Центральної площі міста створюватиметься живий ланцюг проведення в останню путь Героя.

«На автотрасі Ковель – Ягодин у районі «Машівського бору» нас зустрічатиме автоколона, від початку вулиці Володимирської – живий ланцюг, через який проведемо Героя по вулиці 1 Травня до Центральної площі (там, де проводили обливання на підтримку бійців АТО). Священики з Любомльського і Шацького районів відслужать литію. Опісля відбудеться прощання. Слово матимуть побратими Сергія, вони згадають, яким був «Крук».

Далі колона вирушить до Шацька, де Сергій переночує останній раз у рідному домі. Об 11 годині на Центральній площі селища біля пам’ятника Шевченка відбудеться останнє прощання з Героєм. Усіх небайдужих просимо долучитися до гідного вшанування Сергія Мокренка».

Хто має змогу поїхати на зустріч загиблого у Луцьк, або з приводу інших питань, телефонуйте: 097-9742959 (Андрій Дем’янчук). Прохання брати з собою свічки, лампадки, квіти, прапори», - цитує очільника волонтерів Любомльщини Андрія Дем’янчука Район.Любомль.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Повідомили, коли зустрінуть загиблого волинянина
01 березень, 2017, 13:38