ТОП-5 книг: що лучани читали в лютому

ТОП-5 книг: що лучани читали в лютому
Холодні дні останнього місяця зими ніби навмисне створені для читання. Чашка чаю, тепла ковдра та ідеальний сюжет – мрія не одного книголюба взимку. А ще зима – це добра нагода окупувати книгарню у пошуках того самого ідеального сюжету чи нової книги улюбленого автора.

Інформаційне агентство ВолиньPost підготувало добірку тих книжкових новинок, які лучани найчастіше купували у лютому у місцевій Книгарні «Є».

Цього місяця особливо популярними була як «мотиваційна література» так і художні романи.

«У топ-20 Книгарні «Є» майже все – мотиваційна література. Люди хочуть розвиватися. Задумалися про те, що досить «розвантажувальних» художніх книг, потрібно братися за справу і мобілізовуватися», - пояснює таку популярність менеджер книгарні Ганна Луцюк.

Орест Зуб «Формула продуктивності»
Найпопулярнішою у лютому стала книга Ореста Зуба «Формула продуктивності» видавництва «Мандрівець». У ній український мандрівник та блогер розкриває секрети продуктивності. Він дає конкретні поради і уникає багатослівності, притаманної американським авторам, які пишуть на схожі теми. Книга увірвалася в топ Книгарні «Є» чи не одразу після виходу і зараз не втрачає позицій.



Сьюзен Кейн «Сила інтровертів»
Ще одна популярна книга про мотивацію – новинка від видавництва «Наш Формат» «Сила інтровертів» СьюзенКейн. Підзаголовок книги «Тихі люди у світі, що не може мовчати» говорить сам за себе. Авторка розвінчує міф про те, що запорука успіху у професії та житті – енергійність та комунікабельність.



Ростислав Семків «Як писали класики»
Автор зробив сучасний огляд тієї літератури, яку вважають класичною. Агата Крісті, Джордж Орвелл, Рей Бредбері – це не повний перелік авторів, секрети яких намагається розкрити Ростислав Семків. Це не академічний підручник з літературознавства, а доступна розповідь для усіх, хто любить читати. Варто зауважити, що цією книгою дебютував не лише Ростислав Семків як автор українського нон-фікшн, а й видавництво «Pabulum».



Володимир Лис «Століття Якова»
Здавалося б, не залишилося людини, а тим паче волинянина, який не читав би роман Володимира Лиса «Століття Якова». Проте, після виходу екранізації Андрія Кокотюхи історія столітнього Якова знову стала популярною. До слова, Книжковий клуб «Клуб Сімейного дозвілля» у 2016 році перевидав роман, помістивши на палітурці портрет Якова, Станіслава Боклана.



ДжеффСазерленд «Scrum. Навчись робити вдвічі більше за менший час»
Ще одна новинка від Книжкового клубу «Клуб Сімейного дозвілля». Тоді коли світ набирає шаленого темпу і знаходиться постійно в русі, більшість людей витрачає дорогоцінний час на роботу, забуваючи про інші не менш важливі сфери життя. Тому, книга сподобається тим, хто хоче навчитися повсякденні рутинні обов’язки виконувати за якнайменший час, а залишок дня проводити з сім'єю чи друзями.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: книги, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ТОП-5 книг: що лучани читали в лютому
01 березень, 2017, 17:00