У справі судді Сівчука зникли докази, - ЗМІ

У справі судді Сівчука зникли докази, - ЗМІ
У справі про порушення правил дорожнього руху луцьким суддею Андрієм Сівчуком зникли відеозаписи з нагрудних камер поліцейських.

Про це повідомляє Конкурент із посиланням на телеканал Аверс.

Суддю Луцького міськрайонного суду Андрія Сівчука затримали за порушення правил дорожнього руху ще у вересні. У Луцьку на залізничному переїзді вулиці Карпенка-Карого патрульні зупинили Mercedes Vito, водій якого проігнорував сигнал семафору. Поліцейські запідозрили, що водій може бути ще й під дією алкоголю, та запропонували йому пройти «алкотест». Однак Сівчук відмовився.

Патрулі оформили додаткову постанову про порушення правил дорожнього руху. У Локачинському районному судді Андрія Сівчука притягнули до адмінвідповідальності – на рік позбавили права керувати транспортними засобами та виписали штраф. Далі – апеляція.

Вищий спеціалізований суд перерозподілив розглядати її на Волині з початку. Отож, вже вдруге допитують свідків. Деякі докази, які були у першій інстанції, зникли. Йдеться про записи з нагрудних камер. До того ж, знайшовся свідок, який почав запевняти, що Сівчук не їхав на червоне світло. Поки слухання справи перенесли, позаяк треба допитати ще двох свідків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.