Перевибори вирішать колапс у Луцькраді, – Данильчук

Перевибори вирішать колапс у Луцькраді, – Данильчук
Фракція «Народний контроль» у Луцькій міській раді вимагає врешті визначити, хто тимчасово керувати містом та просить звернутися у Верховну Раду і ЦВК, щоб вони призначили позачергові вибори міського голови.

Про це заявив керівник фракції Павло Данильчук 2 березня. Зазначимо, що вдруге не відбулося позачергове засідання 19 сесії, на якій депутати мали офіційно визнати факт смерті міського голови, – йдеться в заяві прес-служби політичної сили.

«Мені як депутату, нашій фракції «Народний контроль», громадськості потрібно розуміти дуже прості речі – хто керує містом, хто приймає рішення, хто несе відповідальність. Це має бути одна людина, а не ряд заступників. Нас не влаштовує, що сесія знову переноситься. Або ми складаємо мандати депутатів, пишемо усі заяви та розпускаємо цю раду. Бо це колапс: комісії не працюють, сесії не збираються, проекти рішень земельних накопичуються», – заявив він.

Також керівник фракції «Народний контроль» наголосив, що протягом тижня потрібно звернутися у Верховну Раду та ЦВК за роз’ясненнями, чи можуть вони оголосити позачергові вибори за поданням, що підписали секретар Юлія Вусенко та перший заступник Тарас Яковлев. «Якщо це можливо, то призначення перевиборів зніме цю патову ситуацію», – підкреслив депутат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Паща, худати пора, скоро рильце в обєктив не поміститься...
Відповісти
Останні новини
Перевибори вирішать колапс у Луцькраді, – Данильчук
02 березень, 2017, 13:52