Лучан закликають не купувати квартиру, яку продали через борги за комуналку

Лучан закликають не купувати квартиру, яку продали через борги за комуналку
Луцький адвокат Олег Огородник, який у суді представляє інтереси Олександра Швейгера, чию квартиру продали за комунальні борги, закликає лучан не купувати це житло.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Буквально позавчора до мене звернувся Олександр Швейгер і повідомив, що йому зателефонувала колишня сусідка і висловила своє занепокоєння, мовляв у відібрану квартиру новий власник водить людей аби її перепродати. Такий хід з боку «поки що нового власника квартири» є цілком логічним та передбачуваним. Саме тому, стороною позивача було подано до суду клопотання про забезпечення позову шляхом накладення арешту на квартиру.

Сьогодні Луцький міськрайонний суд Волинської області наклав арешт на квартиру за №3 адресою м.Луцьк,вул. Є.Коновальця,1Б.

Більш за все, відповідачі подадуть апеляцію на цю ухвалу, але цим постом я хочу попередити людей, аби вони утримались від покупки цієї відомої квартири, принаймні допоки у суді не розглянеться справа щодо законності чи незаконності її продажу за комунальні борги. Дякую», - йдеться в дописі.


Нагадаємо, скандальна історія з відчуженням майна через борги за «комуналку» розпочалась навесні 2016 року. Власники квартири на вулиці Коновальця в Луцьку заборгували майже 50 тисяч гривень.

Комунальники звернулися до суду. Феміда ухвалила рішення стягнути заборгованість через виконавчу службу. У результаті квартира пішла з молотка через електронні торги.

Наразі Олександр Швейгер в суді оскаржує продаж квартири.

Відповідачами по цій справі виступають перший відділ державної виконавчої служби Луцька та новий власник помешкання, який нині, за словами Олександра Швейгера, намагається житло продати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мусово людям зібрати гроші і виплатити заборгованість по комуналці.
Відповісти
цей адвокат навіть не знає, що не можна в засобах масової інформації розголошувати конфедеційні дані учасників судового процесу - викладати їх прізвища ,ініціали.
З цього витікає -прогрес він уже програв.
Відповісти
судячи з інформації по цій справі у змі, цей адвокат взагалі нічого не знає
Відповісти
Як відомо з ухвали суду від 06.04.2017 року Боржники та їх адвокати повністю програли справу.суд відмовив їм у задоволенні скарги.
Відповісти
Треба бути КРУТИМИ баранами, щоб втратити житло!!!
Відповісти
Цей адвокат хворий на голову, в нього на обличчі це видно!!! І хто до такого ще звертається!!! Чудо в пір‘і! Одним словом імбецил
Відповісти
Адвокат хворий на голову
Відповісти
Останні новини
Лучан закликають не купувати квартиру, яку продали через борги за комуналку
02 березень, 2017, 14:05