Волинський керівник «прикарманив» 750 тисяч

Волинський керівник «прикарманив» 750 тисяч
На Волині керівника підприємства підозрюють у привласненні понад 750 тисяч гривень.

Директору комунального підприємства "Луцьке" повідомлено про підозру у вчиненні привласнення чужого майна та службового підроблення , - інформує прес-служба прокуратури Волинської області.

У жовтні-грудні 2016 року, змовившись із директором одного з волинських приватних підприємств, посадовець підписав акти приймання виконаних будівельних робіт із завідомо неправдивими відомостями про виконання таких робіт із реконструкції котельні та опалювальної системи загальноосвітньої школи в селі Садів Луцького району.

Попри те, що фактично ці роботи виконані не були, на рахунки приватного підприємства завдяки злочинним діям директора КП "Луцьке" було перераховано понад 270 тисяч гривень.

Він же, повторно, у грудні 2016 року підписав так само завідомо неправдиві акти приймання нібито виконаних тим же приватним підприємством будівельних робіт у школі в селі Чаруків Луцького району.

Цього разу на рахунки приватного підприємства завдяки злочинним діям директора КП "Луцьке" було перераховано понад 486 тисяч гривень.

У зв’язку з цим керівника комунального підприємства підозрюють у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4, ч.5 ст. 191, ч.1 ст. 366 Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тільки не забудьте за Веремчука і Волошенюка
Відповісти
Основний шахрай - це Веремчук. Надіємося, що слідство знайде ще кілька фірм того афериста, які зареєстровані на підставних осіб з оборудками на кілька десятків мільйонів.
Відповісти
Може сядуть? Чи відкупляться?
Відповісти
Останні новини
Волинський керівник «прикарманив» 750 тисяч
02 березень, 2017, 15:11