Це не той активіст, - голова райради про затримання на Волині

Це не той активіст, - голова райради про затримання на Волині
Чоловік, якого затримали працівники СБУ за корупційні оборудки, не має нічого спільного із активістами, які контролюють із черги на «Устилузі».

Про це заявив голова Володимир-Волинської райради Роман Гук, - пише Район. Володимир-Волинський.

Нагадаємо, працівники правоохоронних органів припинили неправомірні дії групи громадських активістів із Устилуга, які, взявшись владнати проблеми із чергами на кордоні в сервісній зоні, за неправомірну винагороду пропускали бажаючих перетнути кордон поза чергою.

Свій погляд на цю подію озвучив голова Володимир-Волинської районної ради Роман Гук.

«Хочу одразу сказати, що чоловік, якого правоохоронці підозрюють у згаданих неправомірних діях, жодного відношення до активістів, які регулювали рух черги в сервісній зоні, не має. Він узагалі, ніби, мешканець села П’ятидні», - зазначив голова райради.

З його слів, приміщення Устилузької міської ради опечатали, в кабінетах провели обшуки.

«З якою метою усе це робили? Здійняли галас, міськраду – опечатали, по кабінетах – обшуки, люди до роботи не можуть дістатися, довкола люди з автоматами…Навіщо ці «маски-шоу»? Ситуація в цьому прикордонному містечку й так напружена вже не перший місяць, а тут таке. Така демонстрація сили, на мою думку, є абсолютно недоречною», - обурився Гук.

Він додав, що з 1 березня порядок на сервісній зоні контролюватиме рота патрульної служби поліції особливого призначення «Світязь».

«Зараз підшукується житло для них, пізніше їх введуть у штат Володимир-Волинського міського відділу поліції. Таким чином ми наблизимось до справжніх європейських норм, адже відрізок дороги та ще й біля кордону однозначно повинен патрулюватися поліцейськими. Ні прикордонники, ні громадські активісти чи муніципали не повинні наводити лад на сервісній зоні, лише поліція. Для муніципальної поліції робота в прикордонному містечку завжди знайдеться, а активісти…На цьому їхня місія і завершилась, вони можуть себе реалізувати долучившись до вирішення інших проблем у місті», - сказав голова райради.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тобто прилаштують до корита і "активісти" вже законно будуть здирати гроші за пропуск без черги ....Всіх"активістів" необхідно гнати в шию від кордонів та блок постів.
Відповісти
Останні новини
Це не той активіст, - голова райради про затримання на Волині
02 березень, 2017, 17:31