Лучанин розповів, як літав за 350 гривень з дружиною в Париж

Лучанин розповів, як літав за 350 гривень з дружиною в Париж
Михайло Імберовський – герой постійної рубрики «Нотатки мандрівника», який розповів ВолиньPost про українську долю заробітчанства, баварців, котрі шанують власну ідентичність та залишки «совкової» архітектури в Берліні.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ НОТАТОК МАНДРІВНИКІВ

ТАКОЖ СЛІДКУЙТЕ ЗА СТОРІНКОЮ РУБРИКИ В FACEBOOK


Як все починалось. Пригадую 2000-ті, поїхав у Австрію, на заробітки. Це був мій перший досвід проживання закордоном. Додому приїхав вже в 2004-му й почав будувати певні плани на життя. Було досить не просто, адже німецькою мовою я не володів, до того ж зовсім чужа країна та коло знайомих підривало внутрішні сили. Однак мій однокурсник та кум, якого життєві обставини теж змусили виїхати закордон, прихистив мене.

Австрія - це порядок, шик та багатство, яке напрацьоване роками. Ми з дружиною проживали в самому Відні, це місто в якому народ й дотепер зберігає культуру, традиції та віддано любить своє, рідне.

Також австрійці дуже трудолюбиві. Здебільшого важку роботу виконують мігранти: будівельники чи то прибиральники. Тоді як, освітчену, інтелектуальну – корінні жителі.

Треба знати, де шукати.
Чимало українців не знають, як знайти оптимальний відпочинок, хоча певний відсоток мандрівників обізнані в тому, як відпочити бюджетно. Варто лише вибрати маршрут подорожі та взяти на озброєння BOOKING.com, стежити за квитками європейських лоукостерів, як ось «RYANAIR» (з сім’єю робимо саме так), але все ж таки більшість бояться та йдуть в туристичні агенції, мовляв так дорожче, але безпечніше.

Улюблена країна - Іспанія. Торік з дружиною летів в Париж всього за 350 грн в один бік! Це дуже вигідно, але багато хто про такі можливості просто незнає. Взагалі ми страшенно любимо мандрувати, а з-поміж улюблених країн – Іспанія.

ЧИТАТИ ВСЮ СТАТТЮ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"освіТчений" хтось писав)
Відповісти
За чий кошт мандруєш ?
Відповісти
Останні новини
Лучанин розповів, як літав за 350 гривень з дружиною в Париж
03 березень, 2017, 22:03
У Луцьку BMW в'їхало в дерево
03 березень, 2017, 20:59