Українцям обіцяють зробити білети «на права» без помилок

Українцям обіцяють зробити білети «на права» без помилок
В Україні запроваджують нові стандарти складання іспитів для отримання водійських посвідчень.

Про це повідомляє «5 канал».

Як стало відомо, у сервісному центрі МВС розробили понад 2 тисячі нових запитань з правил дорожнього руху. Від попередніх вони відрізняються відсутністю логічних помилок та тим, що вони сформовані відповідно до категорій водійських посвідчень.

«Усі, хто стикався раніше з Державтоінспекцією в процесі складання іспитів, знають, що було кілька видавництв, які працювали з різними білетами. Багато білетів містили у собі помилки. Помилки були штучні», – зазначив в.о. директора ГСЦ МВС Владислав Криклій.

Від сьогодні, 2 березня, тести винесли на громадські обговорення. На офіційному сайті Головного сервісного центру МВС упродовж місяця кожен охочий зможе ознайомитися із запропонованими білетами та написати свої пропозиції чи скарги.

Зі слів Криклія, «вперше за історію незалежної України питання щодо майбутньої екзаменації виносяться на громадські обговорення».

«У процесі обговорення білети будуть централізовано завантажені в Єдиний державний реєстр МВС. І вони будуть єдині для всієї країни», – додав перший заступник директора ГСЦ МВС Сергій Гончаров.

Як повідомляється, після тестувань нові екзаменаційні білети запустять у дію. За словами керівників сервісного центру, реформування проводять задля цілковитого контролю процесу та подолання корупції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ПДР, екзамен
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Українцям обіцяють зробити білети «на права» без помилок
03 березень, 2017, 10:20