Опублікували відео, як «непритомному» Насірову зачитують підозру

Опублікували відео, як «непритомному» Насірову зачитують підозру
У ніч проти 3 березня детективи НАБУ та Антикорупційної прокуратури вручили підозру голові Держфіскальної служби Роману Насірову.

Затримання відбувалось у столичній лікарні «Феофанія», – пише ТСН.

Адвокат Денис Фетісов виклав до мережі відео, на якому видно, як детективи відштовхують лікарів, які закривали прохід до палати Насірова, проходять до кімнати та читають підозру. Зазначимо, що на місце подій прибули одразу десять адвокатів, які виявили бажання захищати голову ДФС, однак повноваження жодного з них на той момент підтверджені не були.

Вранці 3 березня Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомила, що Насірова підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки). Голову ДФС підозрюють у причетності до «газових схем Онищенка». А нічне затримання пов'язане з тим, що мали інформацію про можливу втечу посадовця за кордон.

Слідство вважає, що Насіров протягом 2015-2016 років, діючи в інтересах Онищенка, надав керівникам регіональних та територіальних органів ДФС незаконну вказівку приймати безпідставні рішення про розтермінування податкового боргу ТОВ «Фірма «Хас», ТОВ «Карпатнадраінвест», ТОВ «Надра Геоцентр». Таким чином державі завдано шкоду близько 2 млрд гривень. САП клопотатиме про арешт та відсторонення від посади Насірова.

Онищенко, з яким пов'язують Насірова, заявив, що «у їхніх стосунках грошей не було».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Опублікували відео, як «непритомному» Насірову зачитують підозру
03 березень, 2017, 11:44