Отруєнням школярів на Волині зайнялася поліція

Отруєнням школярів на Волині зайнялася поліція
Поліція розпочала перевірку за фактом отруєння школярів у Володимир-Волинському районі.

Про це повідомляють у прес-службі установи.

Зокрема у приймальне відділення Володимир-Волинської лікарні надійшло 5 учнів однієї із шкіл району. У результаті отруєння невідомою речовиною трьох учнів 8-го та двох учнів 6-го класу госпіталізували в дитяче відділення Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, керівництво Володимир-Волинського відділу поліції. Нині, правоохоронці з’ясовують усі обставини інциденту.

«Відомості поліція внесла до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. Вирішується питання щодо відкриття за цим фактом кримінального провадження за ч. 1 ст. 137 Кримінального кодексу України. Мова йде про неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей», – повідомив Михайло Бобик, начальник Володимир-Волинського відділу поліції.

Триває перевірка.

«Наразі невідомо, що спричинило цю ситуацію. Є три версії, серед яких, наприклад, що діти постраждали від якихось гербіцидів чи інших пестицидів. Але достеменно це може встановити лише експертиза, яку проведуть фахівці», – запевнив у коментарі ВолиньPost головний лікар Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Олег Куц.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Отруєнням школярів на Волині зайнялася поліція
03 березень, 2017, 16:04