У тролейбусах Луцька хочуть платити кредитними картками

У тролейбусах Луцька хочуть платити кредитними картками
Міська влада планує спільно із «Приватбанком» розробити систему сплати за проїзд у луцьких тролейбусах кредитними картками.

Про це заявив заступник міського голови Сергій Григоренко під час брифінгу в п’ятницю, 3 березня.

Так, вже до кінця березня у тролейбусах міста планують встановити валідатори. При цьому квитки планують видавати всім: просто пільговики отримуватимуть «нульові» квитки. А кондукторів перенавчають у контролерів.

Як розповів Сергій Григоренко, з часом планують запровадити «електронні» квитки. При цьому розглядали варіант запровадження окремої «картки лучанина». Проте її вартість – понад 100 гривень, тому проект надто дорогий. Тому шукають технічну можливість створити спеціальну «комірку» на рахунках лучан, з якої можна буде платити. Мовляв, навіть пенсіонери мають спеціальні картки для заощаджень. А якщо хтось її не має, отримати у будь-якому банку буде не важко.

Ще одним заходом може стати обмеження кількості безплатних поїздок до 4-ох або 2-ох на день. За словами Григоренка, це вимушений захід, інакше міський електротранспорт може просто зупинитися.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так картка не 2 грн - її не передасиш в чужі руки в наших малочисельних переповнених тролейбусах для сканування, бо може й не повернутись. Це якась ідея фікс.
Відповісти
Останні новини
У тролейбусах Луцька хочуть платити кредитними картками
03 березень, 2017, 16:10