У Луцьку просять заборонити освітянам брати дорогі подарунки

У Луцьку просять заборонити освітянам брати дорогі подарунки
Заборонити вчителям та вихователям брати, а батькам дарувати дорогі подарунки вимагають в Луцьку.

Про це йдеться в петиції, опублікованій на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

«В наш час, батьки, діти яких відвідують школу і дитячий садок регулярно здають кошти для покращення благоустрою свого навчального закладу. І з цим теоретично можна-було б ще миритися з огляду на реалії. Але мені залишається не зрозумілою традиція «скидатись» вчителю/вихователю на: перший дзвоник, останній дзвоник, день вчителя, 8 березня, день народження, новий рік, випускний і т.д.» – пише Андрій Гнатюк.

«І подарунки, чомусь, завжди зовсім не символічні. Доходить до того, що ці «педагоги» самі замовляють чим їх привітати. Чому можуть навчити ці люди дітей, якщо вони з раннього віку привчають їх до хабарництва і корупції?(з чим ми усі так активно боремось) У жодній цивілізованій країні Європи(у яку ми так прагнемо) немає такої практики, навіть у сусідній Білорусії на державному рівні заборонено отримувати дороговартісні подарунки бюджетникам. Тому, зважаючи на викладене, прошу заборонити вчителям / вихователям приймати, а батькам дарувати подарунки, окрім стандартного букету квітів. Розвісити у кожному садочку/школі номер телефону за яким можна повідомити про факт корупції, а управлінню освіти всіляко сприяти викоріненню даних фактів», – обурюється автор ініціативи.

Підтримати петицію можна за посиланням http://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/826 протягом 14 днів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще б заборонили викладачам робити своїм же учням і студентам контрольні, дипломні й курсові за гроші, бо зараз це вже йде на такий потік...
Відповісти
Давно пора
Відповісти
Особливо любить подурунки дорогі вчителька моя з школи №24 Шостак О.В.
Відповісти
А Власючка також не гребує уже 30 років поспіль з школи 24.Всі вони хабарники вчтелі.Зарплату їм підніли до 10 тисяч, а краще б її платили за те, яка успішність у дітей та як вони їх навчили.А до роботи відносяться абияк,нічого не вчать.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку BMW в'їхало в дерево
03 березень, 2017, 20:59
У Луцьку просять заборонити освітянам брати дорогі подарунки
03 березень, 2017, 20:50