Давати землю тільки «своїм» - неправильно, - очільник Держгеокадастру на Волині

Давати землю тільки «своїм» - неправильно, - очільник Держгеокадастру на Волині
Усі громадяни України мають право отримувати земельні ділянки на однакових умовах, незалежно від області прописки. На Волині теж отримують ділянки мешканці інших областей, та їх кількість ледь досягає 1% від загальної кількості виданих, серед них значна кількість учасників АТО.

Про це в інтерв'ю ВолиньPost розповів керівник Головного управління Держгеокадастру на Волині Василь Васленко.

«Чинним законодавством не заборонено надання земельних ділянок жителям інших областей. Хоча мене постійно звинувачують, що даємо землю жителям інших районів чи областей. Переважно це учасники АТО, які приписані в іншій області, але проживають на Волині. Кількість ділянок виданих мешканцям інших областей є не суттєвою і далеко не дотягує до 1% від загальної кількості», - розповів Василенко.

«Хоча такі маніпуляції «місцевістю», як на мене, це теж деякий прояв сепаратизму. Ось візьмімо, наприклад, багатомільйонний Київ, де землі фактично немає. Десятки тисяч тих самих захисників не можуть отримати ділянку. А де тоді брати земельні ділянки учасникам АТО з міста Луцька? Якщо кожна рада почне давати землю тільки «своїм» - це неправильний підхід», - заявив керівник Держгеокадастру.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Почему неправильный? Переезжай жить в Луцк или область и пожалуйста. А для продажи землю выдавать это такое... Но, как известно, "своими" для Василенко являются не просто жители других областей
Відповісти
Вася, краще помовчи, а жителі Луцька -це селяни? І Їхні 2 га привязані до домогосподарства? Як він буде на 9 поверсі зберігати тону картоплі кілька тон зерна?
Відповісти
Останні новини
Давати землю тільки «своїм» - неправильно, - очільник Держгеокадастру на Волині
04 березень, 2017, 08:45