Власник «Пана Курчака» переміг «тимошенківця», - інформація ЦВК

Власник «Пана Курчака» переміг «тимошенківця», - інформація ЦВК
За результатом обрахунку 100 % протоколів у виборчому окрузі № 20 з центром у Горохові вибори виграв 41-річний власник агропромислової групи «Пан Курчак», депутат Волинської обласної ради Сергій Мартиняк (на фото).

Як повідомляють у Центральній виборчій комісії, станом на ранок 1 листопада пораховані усі протоколи з дільниць округу. У Мартиняка – 29,36 % голосів виборців (30 324 голоси «за».

Його найближчий конкурент, висуванець Об’єднаної опозиції, ректор Луцького інституту розвитку людини університету «Україна» Роман Карпюк відстав від нього всього на 421 голос: у нього 28,95 % голосів виборців (29 903 голоси «за»).

Нагадаємо, в окружній виборчій комісії 20-го округу у середу, 31 жовтня зникли протоколи кількох дільниць. Їх потім відновили, проте керівник керівник штабу опозиційного кандидата Карпюка Олександр Мартинюк заявляв, що були фальсифікації, і що їх кандидат подаватиме до суду.

Вночі четверга, 1 листопада Мартинюк написав у мережі Facebook: "Якщо виправити ще дві технічних помилки на сайті ЦВК, то різниця за протоколами становить десь 170 голосів... Йдемо в суди".

Інші голоси на цьому окрузі розподілилися так:

Борис Загрева (самовисування) 19.59 % (20 239 голосів «за»);
Володимир Красуля (самовисування) 8.52 % (8 806 голосів «за»);
Олександр Іванченко (УДАР) 6.67 % (6 896 голосів «за»);
Віталій Войтович (Партія регіонів) 3.36 % (3 478 голосів «за»);
Анатолій Маткобожик (КПУ) 1.94 (2 012 голосів «за»);
Михайло Українець (Радикальна Партія Олега Ляшка) 1.57 % (1 625 голосів «за»).

У виборчий округ № 20 входять Горохівський, Локачинський, Луцький, Рожищенський, Турійський райони.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори-2012
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну як таке чмо могли вибрати?! Зрозуміло що повальна фальсифікація і підкуп. Хто його знає ,скаже -що більшого урод..а найти складно!
Відповісти
Кого люде повибирали вiд себе в парлямент? - однi буржуi.

Ми живемо в Монте-Карло чи в краiнi з 50% безробiттям???

"Село неначе подурiло..."
Відповісти
А эти за что продавались?
Відповісти
За микрогранты инициативным группам на селе. Плюс автобусные остановки (навесы)и контейнеры для мусора ("евро", с крышками). Вот бы Мартыняк таких евроконтейнеров на задворках своего мясокомбината в Нововолынске наставил, а то его работники с ведома руководства выгружают и закапывают нелегально отходы прямо под забором. Который год подряд. Там вонь адская.
Відповісти
Вибрали б Загреву чи Карпюка -було б безробіття 100%.
Вони створили хоча б одне робоче місце у селі? Вони хотіли собі крісла у ВР.
Відповісти
правильно, вибрали зека на бочку, то шiстки мусять бути бариги
Відповісти
А Ви хотіли "принципового" патріота Загреву, що спокійно молотив бабло в МНС, коли Юльку за коси в буцигарню тягнули, чи такого самого "опозиціонера" Карпюка. Чого він не галасував під Печерським судом на чолі з гнидавськими патріотами, не брав штурмом ВР чи АП? Де Ви були- "затяті опозиціонери, коли вождів ваших як кошенят розводили... Ото і дав народ Вам оцінку.. "Єрої", нащадки козацького роду. Сидить по селах, дудліть самогон. "Рятівники Вітчизни"...
Відповісти
ганьба таким продажним виборцям, як в волинських селах, це все справно пророблена робота нашого головного регіонала-Клімчука, який дуже вдало розприділив цих "грошових мішків"-мажорів по дільницях, тепер всі радіють і під прапором ПР будуть рахуватись депутатами ВР (можливо один раз в році їх там хтось побачить), а карточки їхні будуть справно голосувати на користь ПР, а не на користь цих горе-виборців!!!
Відповісти
Останні новини
Власник «Пана Курчака» переміг «тимошенківця», - інформація ЦВК
01 листопад, 2012, 08:05